”Copiii și pisicile Păunului”, expozitia lunii la Pleiada Boutique Hotel

 

Pleiada Boutique Hotel declară deschisă luna Inocenței, cu o expoziție și un proiect de susținere a Juniorilor Operei – Corul de Copii al Operei Naționale Române Iași.  De 1 iunie, Pleiada Boutique Hotel a făcut primul pas concret în ceea ce privește susținerea Juniorilor Operei și a activității acestora.

La inițiativa Pleiada, Palas Iași a oferit o sponsorizare de 1.000 de euro, pe care corul de copii a primit-o după recitalul de 1 iunie, din incinta hotelului.

”Este doar primul pas din întregul nostru proiect prin care punem reflectorul pe copiii minunați de la Opera Națională Română Iași, coordonați de dirijoarea Raluca Zaharia. Vom continua să facem lobby pentru ei, pentru că au nevoie, mai ales că în toamnă vor reprezenta Iașul și România la un concurs internațional din Barcelona”, precizează Dora Morhan, General Manager Pleiada Boutique Hotel.

Pleiada Boutique Hotel este sponsor oficial al Operei Naționale Române Iași.

Expoziția lunii, Copiii și pisicile Păunului, este o reinterpretare a imaginii copilăriei și a ceea ce ne inspiră să fim copii și la maturitate, prin lucrările a peste 100 de copii de la Grădinița Școala Atelier nr.1. Copiii sunt coordonați de prof. Leontin Păun, alături de care învață misterele ceramicii și a felului în care poți construi lumi întregi din modelarea acesteia.

”Este un mix între copilărie, simbolurile acesteia și jonglarea între vârstele maturității și cele ale fragilității. Am transpus ideile lor în lumea mea, plină de pisicile Păunului”, declară Leontin Păun, curatorul expoziției.

Expoziția Copiii și pisicile Păunului conține peste o sută de lucrări de ceramică în miniatură și va fi deschisă pe toată durata lunii iunie (1-30 iunie).

”Luna iunie vine cu inocența copilăriei, cu entuziasmul și libertatea sufletului. La Pleiada Boutique Hotel, inocența este transpusă prin expoziția colectivă a copiilor de la Grădinița și Școala Atelier nr.1”, prin care vă oferim posibilitatea de reveni în cea mai frumoasă perioadă a vieții și de a privi universul prin prisma copilăriei”, subliniază Dora Morhan.

Copiii și Pisicile Păunului este cea de-a patra expoziție din cadrul Pleiada Boutique Hotel, după Falstaff’s Women (Leontin Păun), Anotimpuri (Constantin Tofan) și Autoportret (Horațiu Mălăele).

INFO

Pleiada Boutique Hotel

Soseaua Bucium 18B, Iasi

www.hotelpleiada.ro

www.facebook.com/HotelPleiada

PE ACEEASI TEMA:

“People of Yassy” la Pleiada Boutique Hotel – expozitie cu portrete ale personalităților importante ale Iașului

Expoziţia „Ostentaţii” – Dorin Baba

Expoziția „Colecții și colecționari: Donația prof. univ. dr. Aldea Adrian – Sorin și dr. Aldea Rodica”

EXPOZIȚIA TABEREI DE CREAȚIE – ,,DUNĂVĂȚUL DE JOS- DELTA DUNĂRII”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziție Ana Adam curatoriată de Ami Barak la Borderline Art Space

Programul activităților recreative pentru ultima săptămână a Bibliotecii de vacanță „Fără școală, fără grădiniță, fără teme!”

IKEA a deschis un punct de colectare a comenzilor online în Iași

Concert Corul Marii Uniri | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Scrie un comentariu: