Copiii pregatesc desert, duminica, la Iulius Mall

Ai un copil curios, mereu dornic să încerce noi activități și pregătit pentru distracție? Îl invităm duminică, la Iulius Mall Iași, acolo unde se va desfășura o nouă ediție a atelierului de gătit.

Duminică, 7 octombrie 2018, de la ora 11.00, în zona magazinului Sophia de la etajul 1 al Iulius Mall Iași, prichindeii sunt așteptați să joace rolul unor bucătari. Pregătiți cu ustensile veritabile, cei mici vor primi lecții de gătit de la Chef Bogdan Puiu, fondator al atelierelor Soft&Grace. După ce la ediția anterioară au învățat cum să-și pregătească singuri pachețelul pentru școală, în această săptămână vor realiza un desert surpriză, din fructe de sezon.

Ștrengarii vor avea parte de multă distracție, vor învăța pașii unei rețete delicioase, vor combina ingrediente și își vor folosi imaginația pentru a decora desertul. La final, vor savura propria creație culinară. După ce vor primi diplome de bucătari, vor putea pregăti rețeta învățată și acasă, fiind o activitate amuzantă pentru timpul petrecut în familie.

INSCRIERE

Participarea este gratuită, în baza înscrierii printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Iulius Mall Iași, în limita locurilor disponibile. Vârsta minimă a participanților este de 4 ani. Toate ingredientele și ustensilele necesare vor fi asigurate de Soft&Grace.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FBwww.facebook.com/IuliusMallIS

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: