Copiii in lumea artelor (4)

Pe parcursul a două zile, Asociaţia “Universul Prieteniei” va fi prezenta în lumea copilăriei cu ateliere de lectură şi scriere creativă, prezentări de carte pentru copii, expoziţii şi momente artistice la Şcoala Gimnazială „Ion Creangă” Iaşi (16 februarie) şi la Muzeul Memorial „Mihail Kogălniceanu” Iaşi (17 februarie), având ca invitată pe autoarea de literatură pentru copii Vera Crăciun, din Galaţi.

Sunteti invitati sâmbătă, 17 februarie 2018, ora 11, la Muzeul Memorial „Mihail Kogălniceanu” Iaşi, la evenimentul cultural „Copiii în lumea artelor”, ediţia a IV-a, proiect care a debutat în data de 5 august 2015 şi care urmăreşte să promoveze tinere talente din şcolile ieşene.

Din program:

  • „Povestea umbreluţei”, autor Vera Crăciun, în interpretarea copiilor de la Teatrul „LUX ART” Iaşi, coordonator actriţa Ina Paladi;
  • Lectură din creaţiile proprii: Constanţa Maria Todiraş;
  • Recital de pian cu Ionuț Knacoschi, Daria Arhire, Luca Udrea de la clasa de pian, prof. Dana Relea;
  • Expoziţia „Vis de iarnă”- expun copiii de la cursul „Activităţi creative”, prof. Mihaela Albianu;
  • Intervenţiile invitaţilor: Vera Crăciun, Mihai Batog Bujeniţă şi Emilian Marcu.

Evenimenul va fi moderat de Mihaela Tudose şi Rodica Rodean. Organizatori: Asociaţia „Universul Prieteniei” Iaşi şi Complexul Naţional Muzeal „Moldova” Iaşi – Muzeul Memorial „Mihail Kogălniceanu”. Parteneri: Asociaţia Literară „Păstorel”, Asociaţia „Activităţi Creative” Iaşi şi Teatrul „LUX ART” Iaşi.

Vera Crăciun a publicat până în prezent 11 cărţi pentru copii, este membră a Asociaţiei „Universul Prieteniei” Iaşi, iar recent, în parteneriat cu Biblioteca „V.A.Urechia” Galaţi şi cu Societatea Culturală „Destine” Bucureşti, a înfiinţat Cenaclul „Destine Junior”, unde copiii gălăţenilor vor beneficia de primul atelier de creaţie poetică. A făcut numeroase prezentări de carte în ţară şi în Republica Moldova, a participat la diverse emisiuni radio şi TV şi a primit mai multe premii şi distincţii la concursuri de literatură şi festivaluri.

INFO

Asociaţia “Universul Prieteniei”

Telefon: (004)0743571614

E-mail: universulprieteniei@yahoo.com

www.universulprieteniei.org

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: