Copii pasionati de cursele cu masini teleghidate se pot intrece la Iulius Mall

masini-teleghidate-iulius-mall-foto-2014Peste 50 de copii s-au distrat împreună cu părinţii lor la concursul de maşinuţe teleghidate, desfăşurat în luna august, la IULIUS MALL. Dintre numeroasele echipe participante, doar nouă s-au calificat în finală, locul întâi fiind câştigat de Echipa Focus – familia Trandafirescu, locul doi de Echipa Nitro 2 – familia Popa, iar poziţia a treia de Echipa Fulger – familia Neacşu. IULIUS MALL i-a răsplătit pe primii trei clasaţi cu vouchere de cumpărături şi vouchere la sala de jocuri Starnet.

Pentru că cei mici s-au dovedit a fi deosebit de iscusiţi la întrecerile cu autovehiculele de jucărie, concursul va continua şi în luna septembrie. Până atunci, persoanele care doresc să participe la viitoarea competiţie sunt invitate să se antreneze gratuit pe circuitul special amenajat la parterul mall-ului, în zona Carrefour Market. Sesiunile de pregătire, la care se pot înscrie echipe formate dintr-un adult şi un copil cu vârsta între 5 şi 12 ani, se desfăşoară de miercuri, 27 august, şi până duminică, 31 august 2014 inclusiv, în intervalul orar 17.00 – 20.00. Maşinuţele cu telecomandă vor fi puse la dispoziţie de IULIUS MALL.

INFO

W: www.iuliusmall.com

E: pr@iuliusmall.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: