Convenţia Naţională a Terapiilor Complementare – TerapIS

terapis

Revista Glare organizează, în perioada 7-9 octombrie 2016, prima ediţie a Convenţiei Naţionale a Terapiilor Complementare – Terapis. Evenimentul, care va fi găzduit de Facultatea de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului, îşi propune atât facilitarea unui dialog între publicul interesat de acest domeniu şi specialiştii care activează în această zonă, cât şi prezentarea a cât mai multor terapii.

Demersul s-a impus în urma cererii tot mai mari din partea persoanelor fie cu probleme de sănătate, fie interesate de un stil de viaţă sănătos, care caută mereu metode adecvate care să le asigure o stare de bine. Ca urmare, la iniţiativa unui grup de terapeuţi, s-a hotărât organizarea primei ediţii a Convenţiei Naţionale a Terapiilor Complementare – Terapis.

La eveniment sunt aşteptaţi specialişti din toate domeniile medicinii alternative  din cât mai multe localităţi din ţară. În cadrul convenţiei vor avea loc sesiuni de conferinţe, în care terapeuţii vor prezenta lucrări de interes pentru public, dar vor participa şi la ateliere şi demonstraţii practice.

La nivel mondial există un foarte mare interes pentru terapiile complementare, fiind acreditate în jur de 40. Foarte mulţi medici combină principiile alopate cu cele ale medicinei alternative (acupunctură, aromaterapie, homeopatie, reflexoterapie, presopunctură, qi gong, terapia florală Bach, terapia Bowen, iridoterapie, hidroterapie, cromoterapie, cristaloterapie, terapania cranio-sacrală etc), iar rezultatele se văd în starea bună a pacienţilor.

În România, terapiile complementare sunt reglementate prin lege, iar practicanţii lor (medici, cadre medii medicale, psihologi şi nu numai) au urmat cursuri, specializări încheiate cu atestate.

Pentru ca informaţia să ajungă la cât mai multe persoane dornice să aibă un stil de viaţă sănătos, intrarea publicului va fi gratuită.

Detalii la: Irina Obrocea, terapeut Bowen; Email: terapis.iasi@gmail.com; Tel: 0726.234.165.

Parteneri: Viva FM, IBS TV, Ziarul de Iași, Revista Glare, Cabinetul Astro Mercur.

INFO

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

HELLO MY NAME IS: GERMAN GRAFFITI | Galeria Aparte

NE-A IESIT PE NAS! | Doru Octavian Dumitru

Revelion 2022 | Hotel Unirea

Revelion 2022 cu Dj Funky

Scrie un comentariu: