Continental Iași invită specialiștii să descopere tehnologiile viitorului

Cele mai noi tehnologii sunt prezentate timp de o lună la Continental Iaşi specialiştilor locali în domeniul tehnic. A doua ediţie a programului „Revealing Continental” începe în 17 august şi se desfășoară până în 15 septembrie și invită la o vizită exclusivă specialiștii pasionați de domeniul automotive, cu cel puțin 1,5 ani experiență.

ias_revealing_2015-overviewDataContinental le prezintă acestora proiectele, instrumentele și tendințele viitorului pe care compania și angajații săi le dezvoltă în fiecare zi. Vizita va fi 1-la-1, între un expert Continental și invitat. Programul oferă discuții și informații care se pliază pe profile tehnice variate, de la hardware la software development, la mecanică sau project management, software & system testing, requirements engineer sau quality. Vizitele pot avea loc în oricare dintre diviziile Continental prezente în Iași – Powertrain, Chassis & Safety, Interior Infotainment & Connectivity, Interior Body & Security – în funcție de interesele și pasiunea specialistului.

Contactul pe care cei peste 1.000 de angajați ai noștri din Iași îl au cu sute de proiecte pe tehnologii aflate cu doi pași înaintea prezentului și dedicarea experților noștri în perfecționarea meseriei lor sunt cumulate în experiența <<Revealing Continental>>. Aceasta este modalitatea noastră prin care alegem să împărtășim informații și experiențe unice cu specialiștii ce au aceeași pasiune cu noi: dezvoltarea domeniului automotive chiar de aici din Iași”, a spus Christian von Albrichsfeld, directorul Continental România.

INSCRIERE

Cei dornici să accepte invitația trebuie să completeze un scurt formular ce poate fi completat la următoarea adresă: http://bit.ly/Subscription_Revealing_Continental   Ulterior, fiecare specialist înscris va fi contactat pentru a stabili vizita sa privată.

Anul trecut, la prima ediție „Revealing Continental”, specialiști din Iași cu experiență între 3 și 10 ani au trecut pragul companiei pentru a afla mai multe despre domeniul automotive.

INFO

www.continental-corporation.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: