Consiliere premaritala la Willing

La Willing,cabinet de psihoterapie,incep pregatirile pentru nunta! Dupa ce v-ati hotarat ca doriti sa ramaneti impreuna pentru tot restul vietii este minunat sa va acordati timp unul pentru celalalt si pentru povestea voastra.Un cadru excelent in care sa explorati relatia voastra sunt sedintele de consiliere premaritala.

consiliere premaritala_willing

Ii spunem consiliere pentru ca este diferita de psihoterapie. Cei doi nu au nici un fel de probleme,sunt pur si simplu curiosi si doresc sa afle cat mai multe unul despre celalalt.Ce va urma?Cat de mult se vor schimba vietile lor dupa casatorie? Cum vor fi relatiile cu familiile de origine? Prin consilierea premaritala noul cuplu va reusi sa stabileasca reguli pentru proaspata familie pe care o intemeiaza si va invata sa le negocieze.Ce vreau eu?Ce vrei tu? Ce putem face impreuna?Ce trebuie sa schimbam?

Consilierea premaritala este un proces si un act in sine.Puteti alege sa lucrati o singura sedinta sau mai multe,in functie de nevoia pe care o intuiti la dumneavoastra.Veti construi o minunata harta cu ajutorul careia sa plecati in calatoria spre viitor. Aveti o framantare,o intrebare nerostita dar care va provoaca de fiecare data cand va ganditi la nunta si la casatorie? E momentul sa ii dati un raspuns ferm si clar.Simtiti ca ati gasit perechea potrivita si ca fara celalalt viata ar fi seaca si pustie?Prin consilierea premaritala incepeti sa construiti si mai mult aceasta apropiere si sa o intelegeti cu adevarat.

O sedinta de consiliere durează o ora si puteti opta pentru un numar prestabilit de intalniri sau aveti posibilitatea de a lasa evenimentele sa se deruleze asa cum stiu ele mai bine si sa intuiti pe parcursul consilierii cand a sosit momentul să incheiati explorarea.De asemenea,dumneavoastra sunteti cei care stabilesc frecventa intalnirilor.

PROGRAMARI

Telefonic la numărul 0758512043 sau prin e-mail la office@willing.ro

INFO

Willing
Psihoterapie si devoltare personala

Adresa: Str. Petru Poni nr.1 bis

Email: office@willing.ro

Telefon: 0758 512 043

www.willing.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: