Congresul Federatiei Romane de Diabet si Nutritie, 6-8 noiembrie

În perioada 6-8 noiembrie 2013, se desfăsoară în Iasi cel de-al 11-lea Congres al Federatiei Române de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, având patronajul Universitătii de Medicină si Farmacie ”Grigore T. Popa” Iasi. În programul congresului, ale cărui lucrări vor avea loc la Teatrul pentru Copii si Tineret ”Luceafărul”, sunt incluse sesiuni de comunicări stiintifice, întâlnirea Asociatiilor Persoanelor cu Diabet si sesiunea natională a Asociatiei Române a Educatorilor în Diabet. De asemenea, vor sustine prezentări importante personalităti din domeniu din Cehia, Italia, Franta si Germania.

Organizarea celui de-al 11-lea Congres al Federatiei Române de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice la Iasi în parteneriat cu Universitatea de Medicină si Farmacie ”Grigore T. Popa” este o recunoastere a profesionalismului si abnegatiei specialistilor care si-au dedicat viata luptei cu aceste afectiuni în crestere ca frecventă în societatea modernă. Este, în acelasi timp, un mesaj către societate că în pofida conditiilor precare în care îsi desfăsoară activitatea, medicii români nu-si abandonează misiunea pentru care s-au pregătit.”a declarat rectorul Universitătii de Medicină si Farmacie ”Grigore T. Popa” Iasi, Prof.Univ. Dr. Vasile Astărăstoae.

Congresul va fi urmat de Cursul cu tema: ”Nutritia si bolile metabolice” organizat de Societatea Română de Nutritie, pentru medici rezidenti si tineri specialisti.La actuala editie a congresului s-au înscris peste 500 participanti si beneficiem de suportul principalelor firme producătoare si importatoare de medicamente din specialitatea noastră.

Festivitatea de deschidere are loc în data de 6 noiembrie 2013, la ora 18,30,în Sala mare a Teatrului pentru Copii si Tineret ”Luceafărul”.

Programul evenimentului poate fi descarcat de AICI

INFO

http://federatiaromanadiabet.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: