Congress Hall va invita la o petrecere de Revelion cum n-a vazut Parisul!

Atmosfera efervescentă a celui mai romantic oras din lume, decoruri de o elegantă desăvârsită, momente artistice captivante si specialităti culinare rafinate sunt doar o parte dintre elementele care vor reda spiritul „belle époque”, în noaptea dintre ani. Trăieste „la vie en rose”, cu tot ce este „bon ton”, pe acordurile muzicii frantuzesti!

Melodiile armonioase care au marcat viata de noapte a Parisului vor fi interpretate de formatia Cross Medio, invitându-vă la dans alături de cei dragi, într-o seară de neuitat. Din program nu vor lipsi nici dansurile „burlesc” si momentele de cabaret, care vă vor oferi emotia veritabilei „joaie de vivre”. Veti savura patru preparate sofisticate, inspirate din meniurile luxoaselor restaurante frantuzesti, si vă veti delecta cu cele mai fine băuturi din Orasul Luminilor.

Va fi premiata cea mai cochetă si distinsă tinută pariziană, iar la finalul petrecerii va fi oferita o excursie cu dichis, la tombola Revelionului.

REZERVARI

Biletul este de 320 de lei/persoană, iar pentru grupuri mai mari de 10 persoane pretul este de 300 de lei/persoană. Rezervări la: 0730 066 896/0731 570 895/ 0730 066 902/ 0742 241 985 sau evenimente@palasiasi.ro

INFO

Congress Hall

Strada Palas nr. 7A Iasi, Romania

www.congreshall.ro/

www.palasmall.ro/congresshall

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: