Conferintele gratuite Social Moms ajung iar la IASI

Pe 8 iunie 2017, la Palas Iasi, de la ora 18:30 conferintele gratuite Social Moms ajung iar la IASI. De data aceasta tema conferintei va fi “Primul ajutor pe perioada verii”.

Vom afla de la specialisti cum putem fi pregatiti pentru incidentele ce pot aparea in timpul verii, atunci cand copiii merg la bunici sau pur si simplu mergem in vacanta in familie. Mai jos puteti vedea detalii despre subiectele de discutie si medicii specialisti invitati:

Bolile verii la copii
Care sunt cele mai frecvente boli care apar in timpul verii, cum le putem trata mai ales cand suntem in vacanta si care este “trusa de vacanta” pe care trebuie sa o avem la noi aflam de la Dr. Codruta Iliescu, Medic Primar Pediatrie, Coordonatorul Centrului de Pediatrie Arcadia.

Urgentele medicale ale verii
Cu totii ne confruntam cu “surprize” in vacanta cu cei mici: alergii, intoxicații alimentare, arsuri solare, intepaturi de insecte ). Aflam cum le putem gestiona si care este trusa medicala de urgenta care ne ajuta sa trecem in siguranta peste aceste situatii de la Dr. Mihaela Diana Fitrolakis, Medic specialist Pediatrie, supraspecializare in Terapie Intensiva.

Primul ajutor este… cel al tatalui
Cutaden Bebe incurajeaza tatii sa se implice cat mai mult in ingrijirea bebelusului, de aici rezultand o relatie speciala pe care o construieste cu cel mic. In plus, aflam care sunt nevoile pielii bebelusului si cum o putem ingriji, de la Conf. Dr. Daciana Elena Branisteanu, Medic Primar Dermatolog, Conf. Univ Dr., U.M.F. “Gr.T.Popa” Iași.

Provocarile verii unei mamici blogger
Andreea Ignat, mommy bloger pe Blog de Părinți – Aventuri în Parenthood ne vorbeste despre experienta personala cu “provocarile” verii pe care le-a intampinat si le-a depasit impreuna cu Rebeca.

Multumiri Cutaden Bebe pentru sustinerea oferita in organizarea acestei conferinte si Arcadia – Spitale și Centre Medicale pentru accesul la specialisti.

INSCRIERE

Participarea este gratuita insa este necesara rezervarea unui loc in pagina de inscriere: www.socialmoms.ro

INFO

www.socialmoms.ro

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: