Conferintele ConfED

CONFED

Prin acest eveniment se doreste lansarea unei alternative educationale de calitate, accesibila oricui, indiferent de profesia ocupata sau de situatia sociala. Urmarim promovarea educatiei non-formale prin intermediul speakerilor intr-un mod cat mai accesibil, fara taxe si fara conditii de participare. Pregatim pentru dumneavoastra o serie de programe interesante cu speech-uri, dezbateri, concursuri, etc. Credem cu tarie intr-un hei-rup din partea oricarei entitati ce poate participa la acest proiect: speakeri, institutii de invatamant, ONG-uri, sponsori, voluntari.

Vrem ca aceasta experienta sa fie de neuitat pentru toti participantii la acest eveniment, inclusiv pentru invitatii nostri, asigurandu-ne participarea acestora intr-un numar cat mai mare si la editiile viitoare.

Ideea noastra e sa unim forte intr-un scop nobil, sa demonstram ca educatia de calitate poate fi si gratuita.

PROGRAM

Sambata, 10 noiembrie

Ora 10:00
Conferinta Management – Casa de Cultura a Studentilor
Gabriel Mardarasevici – “Cum sa devii inutil subordonatilor tai”

Ora 14:00
Conferinta Medicina – Aula U.M.F.
Vasile Astarastoae – “Internetul – amenintare sau beneficiu”
Workshop Bioetica

Ora 17:00
Conferinta Tehnica – Aula Universitatii “Gh. Asachi”
Nicolae Botu – “Antreprenoriat in Constructii”

Duminica, 11 noiembrie

Ora 11:00
Conferinta Arte – Sala Studio a Universitatii “G. Enescu”
Emil Coseru – “40 de ani de teatru – Evolutie, Involutie”
Iustin Surpanelu – Expozitie Fotografie

Ora 15:00
Conferinta Vanzari – Aula Universitatii “Petre Andrei”
Iulian Mangalagiu – “Diferentierea in Vanzarile Business 2 Business”

INVITATI

Invitatii evenimentului nostru, sunt persoane de succes din domeniu, care vor intinde o mana de ajutor aspirantilor sau pur si simplu pasionatilor. Acestia vor veni gratuit, prin simpla motivatie ca impartasim o viziune de succes, sa ofere cel mai de pret lucru intr-un domeniu profesional, cunostintele si experientele acestora.

Prin aceasta atitudine demonstreaza ca se doreste ridicarea stafetei, se doreste un acces usor la informatie si mai ales se doreste competitivitate. Multumim invitatilor care au decis sa ne dea o mana de ajutor.

Gabriel Mardarasevici

A absolvit Colegiul National “Dimitrie Cantemir” Onesti in 1984.

Intre 1985-1990 a urmat cursurile Universitatii Electrotehnice din cadrul Institutului Politehnic Iasi.  Dupa absolvire devine asistent universitar la Facultatea de Electrotehnica, mentinand experienta de cadru didactic universitar timp de 6 ani. Intre 1992 – 1994 urmeaza diverse cursuri tehnice si de vanzari, in 1992 se specializeaza in Automatizari la Universite D’Angers, Franta, in 1994 urmeaza cursurile HP Business Academy in cadrul HP Viena. In afaceri s-a lansat prin compania Radix, la inceput ca simplu angajat, apoi a devenit actionar majoritar. Lider desavarsit, a urcat Radix Company in top, a vandut-o catre Ness Technologies, dar a ramas in continuare Country Manager Ness Romania, evoluand apoi firesc spre pozitia de Acting Chairman in cadrul Ness. Modelandu-si calea spre succes prin exemplu personal si dedicare, a fost nominalizat in nenumarate randuri in topul oamenilor de afaceri: cel mai bun om de afaceri al anului 2004 (au fost doar 3 nominalizari); in 2007, saptamanalul Business Magazin l-a inclus in top 100 tineri manageri, 33 CEO -Hall of Fame, top 300 Capital si lista poate continua. Tot sub conducerea lui, Ness a fost inclusa in topul primelor 100 de firme din Romania in privinta conditiilor de lucru oferite angajatilor. Revistele de IT il citeaza des, ca pe un specialist in domeniu si-l includ în fiecare an in diverse topuri.

Vasile Astarastoae

Nascut la data de 1 August 1949.

Absolvent al Facultatii de Medicina – U.M.F. “Gr. T. Popa” Iasi (1973) si al Facultatii de Drept – Universitatea “Al. I. Cuza” Iasi (1978). Urmeaza un stagiu de perfectionare la Institutul de Medicina Legala si Medicina Sociala din Lille – Franta. Profesor de medicina legala si de bioetica la U.M.F. “Gr. T. Popa” Iasi si la Facultatea de Drept a Universitatii “Al. I. Cuza” Iasi. Este autor/coautor a 32 de carti si 168 de articole din domeniul medicinei legale, bioeticii, criminologiei, victimologiei, sociologiei, etc. A ocupat si ocupa functii ca: Rector al UMF “Gr. T. Popa” Iasi; Director al Institutului de Medicina Legala Iasi; Presedinte al Colegiului Medicilor din Romania si Presedinte al Colegiului Medicilor Iasi; Membru in Comitetul Director de Bioetica (CDBI) al Consiliului Europei (Strasbourg); Redactor sef al Revistei Romane de Bioetica si Editor General al Revistei Medica; Realizator si moderator al emisiunii “Dreptul la Sanatate” la ProTV Iasi.

Iulian Mangalagiu

A absolvit Academia Tehnica Militara in 1996. Intre 1996 si 1997 urmeaza cursurile de master de la Universitatea Tehnica din Bucuresti, domeniul Constructii.

Intre anii 1999 si 2005 ocupa functia de Manager Vanzari si Marketing Rigips Romania. In 2005 este absolvent al cursurilor de “Masters of Business Administration” din cadrul Universitatii de Business “Assebus si Kennesaw”. Din 2005 pana in 2007 ocupa functia de Business Unit Manager in cadrul companiei Henkel Romania. Incepand cu 2007 si pana in prezent este CEO al companiei Brikston.

Nicolae Botu

Nascut in anul 1956, urmeaza Liceul Petru Rares din Piatra Neamt intre anii 1971 si 1975.

A absolvit cursurile de licenta a Facultatii de Constructii si Arhitectura in anul 1981, pentru ca ulterior sa obtina titlul de doctor in anul 1993. Din 1983 si pana in prezent dezvolta o activitate didactica de invidiat: 65 articole stiintifice publicate in Romania, Franta, Canada, Elvetia, Egipt, Columbia, Japonia, SUA, etc; 87 contracte de cercetare stiintifica; 121 studii si expertize geotehnice. Urmeaza 2 stagii in Elvetia si 3 in Franta. Din 1994 si pana in prezent sustine conferinte in Elvetia, Franta, Canada, Peru, SUA si Rep. Moldova. Este membru a numeroase societati stiintifice din tara si din strainatate. Din Noiembrie 2000 este CEO al Proexrom, castigand in 2008 Locul 1 in Top Afaceri din Romania.

INFO

http://www.confed.ro/

www.facebook.com/ConfED/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: