Conferinta ZF: Capitalul privat romanesc, o sansa pentru dezvoltarea economica

Invitatie Iasi-mica

Ziarul Financiar, liderul presei de business din Romania, organizează impreuna cu Banca Transilvania, in 12 mai, Iasi, la hotel International, conferinta “Capitalul privat romanesc – o sansa pentru dezvoltarea economica a Romaniei”.

Datele arata ca firmele cu capital privat romanesc sunt mai profitabile decat cele straine, dar mai indatorate, sunt prezente mai ales in Estul tarii, domina in agricultura, industria alimentara si constructii si au o valoare adaugata mai mare putin mai mare decat firmele straine in industrie, constructii si servicii.

Evenimentul la care va invitam va avea loc la Iasi, 12 mai 2016, unde vom discuta situatia si posibilitatile de dezvoltare ale capitalului privat romanesc din judetele Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, Vaslui, Bacau.

Asadar, daca vreti sa dezbateti:

  • Situatia capitalului privat romanesc in regiune – pondere in cifra de afaceri pe sectoare, in numarul de angajati, profitabilitate, surse de finantare, investitii.
  • Comparatia cu mediile nationale ale dezvoltarii capitalui privat romanesc in diverse regiuni.
  • Topul celor mai mari firme cu capital privat romanesc in regiune, evolutie.
  • Accesul la finantare bancara, prin emisiune de actiuni sau bonduri, vanzarea catre fonduri de investitii.
  • Relatia intre capitalul privat romanesc si investitorii straini – cum au crescut companiile cu capital privat romanesc “la umbra multinationalelor”.

Sunteti asteptati pentru a discuta situatia antreprenoriatului romanesc si dezvoltarea capitalului privat romanesc, pentru  idei noi, contacte si o noua runda de dezbateri cu cei mai buni dintre cei mai buni din sectorul care ne tine in priza pe toti! Confirmarile de participare sunt asteptate pana luni, 9 mai 2016. Detalii si inregistrari: Camelia Botea, camelia.botea@m.ro, 0318 256 337. Accesul este gratuit, in limita locurilor disponibile. Pentru a-ti rezerva un loc online CLICK AICI!

INFO

Ziarul Financiar

evenimente.zf.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: