Conferința #WebBiz – “Dezvoltarea afacerilor de succes în mediul online”

Afis Conferinta #WebBiz Iasi 2016

Agenția interactivă de evenimente MB EVENT cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Iași organizează Conferința #WebBiz – “Dezvoltarea afacerilor de succes în mediul online”. Evenimentul va avea loc joi, 23 iunie 2016, în Sala Mare a Camerei de Comerț și Industrie din Iași.

Conferința #WebBiz este primul eveniment complex de dezvoltare a afacerilor în mediul online desfășurat în Iași, reprezentat de 14 specialiștii de top din industria online, care vor împărtăși experiențele proprii din cadrul ariilor de expertiză: internet branding, webdesign, marketing online și social-media. Speakerii vor prezenta instrumente de succes utilizate în mediul online.

Evenimentul va începe de la ora 9:00, se va încheia la ora 17:00 și este format din trei secțiuni:

  • Secțiunea Start WebBiz, care încorporează patru sesiuni: Strategii de succes în mediul online, Impact în online media, Comunicarea online, Brandul personal în online;
  • Secțiunea de seminarii interactive, unde vor fi prezentate utilizarea tehnicilor, strategiilor, mecanismelor, campaniilor de succes în mediul online. Vor avea loc 12 seminarii interactive, în cadrul sesiunilor: Design web și E-commerce, SEO și Google Adwords, Social-Media, Content Marketing și Blogging, Strategie de business online;
  • Secțiuni active de business networking.

Prin acest eveniment se dorește a se prezenta instrumente pentru dezvoltarea afacerilor în mediul online: tehnici, strategii, mecanisme, campanii eficiente care să stimuleze, să inspire și să dezvolte profesional managerii, deținătorii, fondatorii, partenerii de business și antreprenorii care activează în mediul de afaceri din Iași.

Printre speakerii care vor fi prezenți se regăsesc specialiști cu notorietate, reprezentanți ai companiilor și agențiilor de top din industria online din Iași. Speakerii care vor susține prezentări la eveniment sunt: Mihail Bîrsan, Manager MB EVENT; Ciprian Dron, CEO Unity Group; Andreea Ignat, Branch Manager Kooperativa 2.0; Diana Dumitriu, Project Manager Artvertising; Crina Lica, Marketing Manager Artvertising; Cătălina Hirean, Copywriter Artvertising; Andreea Marinciu, Content Manager Grapefruit; Flavian Cristea, Digital Strategist Grapefruit; Victor Keller, Graphic Designer Grapefruit; Mădălina Haciu, PR Manager Imagico; Monica Aștefănoae, Account Planner Imagico; Andrei Antal, Business Development Manager Creative Wings; Radu Ungureanu, PHP Developer Taktica Media; Mircea Serediuc, Public speaker & Podcaster Tzury.ro.

Programul evenimentului: www.eventprofs.ro/wp-content/uploads/2016/05/Program-Conferinta-WebBiz-1.pdf

INSCRIERE

Taxa de participare la eveniment este de 100 lei (în cazul efectuării plății în perioada 25 mai – 15 iunie 2016) și 125 RON, dacă plata se face în perioada 15 iunie – 22 iunie 2016. Aceasta include: accesul la conferință și la toate seminariile interactive, mapa participantului, pauze de cafea, sesiuni active de business networking. Dacă dorești să participi la acest eveniment, completează formularul de înregistrare, pentru a-ți asigura ocuparea locului: goo.gl/forms/0JSWDWhZcVcVPDm03

 

Acest eveniment este dedicat stimulării promovării agențiilor, companiilor și specialiștilor de internet branding, webdesign, marketing online și social-media din Iași.

INFO

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi

B-dul Carol I nr. 27, Dealul Copou, Iasi

www.cciasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Conferința #WebBiz – “Dezvoltarea afacerilor de succes în mediul online””

  1. iAgency says:

    Sa nu uitam ca doar o agentie de SEO cu experienta te poate ajuta sa ajungi pe culmile succesului si sa devii un brand online. Asadar, ai grija cu cine alegi sa colaborezi.

Scrie un comentariu: