Conferinta ”Tehnologii disruptive” sustinuta de Varujan Pambuccian

Conferinta-Pambuccian-afis

Daca esti interesat de perspectivele industriei IT&Oustourcing din Romania sunteti invitati la la conferinta “Tehnologii disruptive” sustinuta de Varujan Pambuccian la Iasi, joi, 4 iunie 2015, de la ora 16:30, in Aula Magna a Universitatii Al. I. Cuza.

Conferinta este destinata tuturor celor interesati de industria IT&Outsourcing, studentilor si masteranzilor de la Universitatea “Al.I.Cuza” si Universitatea Tehnica “Gh.Asachi” din Iasi, eveniment organizat de Dan Zaharia (Extind Management). Speaker: Varujan Pambuccian, membru al Comisiei pentru Tehnologia Informației și Comunicații din cadrul Camerei Deputaților.

Lumea în care trăim diferă mult de cea de acum zece ani. Atunci eram o țară cu forță de muncă ieftină și a cărei valoare era puțin cunoscută în lume. Facultățile noastre pregăteau specialiști care își găseau mai ușor în străinătate decât în țară un loc de muncă plătit decent. Astăzi forța de muncă nu mai este una ieftină, valoarea ei este cunoscută în toate companiile mari din domeniu iar investițiile încep să fie limitate de numărul de specialiști creați în sistemul nostru de învățământ. Unele companii românești recurg deja la forță de muncă adusă din Europa, Asia sau Statele Unite. Este semnul clar că e necesară o nouă strategie de abordare a creșterii”, precizează Varujan Pambuccian pe www.pambuccian.ro

Tematica: Patru tehnologii care vor schimba societatea umană;  Cercetarea ca bază a dezvoltării României.

Accesul este liber in limita locurilor din sala.

Partenerii acestei conferinte sunt: Iasi Ness Romania, SCC Romania, Endava, Scoala Informala de IT si Tudor Office Center. Evenimentul este sprijinit de cele mai active asociații studențești din Iași: AIESEC, ASII si BEST precum si de Eurolenguas Centrul de Limbi Străine si de Train2Perform. Transmisie live asigurată de IBS TV.

INFO

www.danzaharia.biz

www.uaic.ro

PE ACEEASI TEMA:

Conferința cu tema „Muzica mea – itinerarii, anotimpuri, sonorități”, susținută de Sabin Pautza

Conferința spirituală „Sufletul și spiritul” susținută de dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu

Conferinta WebBiz 2017

Conferinta Pediatru.ro – “Actualități în practica pediatrică”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”Aventura cartii” – o noua intalnire a Clubului Lunaticilor

Irina Rimes LIVE @Fratelli Iasi

ASJ va invita la gala „Zece ani de 10”

Recital de sonate pentru pian si vioara. Interpreteaza Cosmin Sipos, anul III

Scrie un comentariu: