Conferinta ”Tehnici de citire a chipului. Analiza Trasaturilor Faciale”

iasi conf

Sunteti invitati luni, 5 septembrie 2016, de la ora 19:00, la conferinta ”Tehnici de citire a chipului. Analiza Trasaturilor Faciale” sustinuta de Suada Agachi.

Tehnicile de citire a chipului prin metoda Mian Xiang reprezintă o formă străveche (metodă chinezească de peste 3000 de ani) de analiză a caracterului uman, a modului de manifestare caracteristic fiecărei persoane, citirea gândurilor și intențiilor ascunse ale interlocutorului, evidențierea evenimentelor din trecut și manifestările reale dincolo de măștile sociale. Această metodă de identificare a caracterului uman analizează fiecare trăsătură facială separat dezvăluind semnificația ei.

Tehnicile de citire a chipului nu necesită acordul celuilalt pentru a-l evalua dintr-o privire, fiind cea mai utilizată metodă în afaceri, management la nivel de micro/macrointreprindere, recrutări, asigurări, presă, imobiliare, agenții de pază și protecție, bănci etc, adică oriunde este necesar contactul uman și evaluarea corectă.

Este o metodă care se învață doar cunoscând și practicând tehnicile predate. Nu este suficientă descrierea trăsăturilor faciale, ci asamblarea informațiilor într-o schemă prin care se poate analiza amănunțit orice aspect din viața unei persoane. Tehnicile de citire a chipului Mian Xiang sunt folosite de profesioniști pentru a descifra caracterul uman dincolo de măști, fiind metoda cea mai rapidă și cea mai utilizată în întreaga lume, în orice domeniu de activitate.

Tehnicile predate analizează în detaliu forma, trăsăturile specifice, dimensiunea și alte caracteristici despre: Ochi, Alunițe, Riduri, Sprâncene, Nas, Urechi, Pomeți, Obraji, Filtrum, Buze, Dinți, Bărbie, Forma feței, Ten, Frunte, Inserția părului, Păr, Microexpresii faciale, Voce, Mâini, Unghii.

Tematică:

  • Ce presupune analiza chipului uman și cum se pot citi oamenii?
  • Ce calități trebuie să dețină un cititor de fețe?
  • Care sunt tehnicile de citire a chipului?
  • Ce presupune a analiza chipului uman după metoda chinezească Mian Xiang?
  • Cum se analizează trăsăturile faciale?
  • Semnificația trăsăturilor faciale după: formă, poziție, mărime în raport cu fața, alunițele/ ridurile/ semnele poziționate în jurul lor sau deasupra acestora.
  • Analiza pe larg a trăsăturilor faciale după cele cinci elemente chinezești (apă, lemn, foc, pământ, metal).

REZERVARE

Preț: 30 lei/ pers. REZERVAREA locului se face trimițând un SMS la 0747 964 916 cu: nume și prenume / Iași / e-mail. Veți primi un mesaj de confirmare, împreuna cu locația unde se va desfașura evenimentul. Locurile sunt limitate! În cadrul conferinței nu se eliberează diplome de participare. Acestea se obtin în urma participării la curs.

*Nu se acceptă participarea persoanelor cu vârsta sub 18 ani.

Cursul de citire a chipului. se va desfasura tot in luna septembrie, intre 12-16 septembrie. Pentru mai multe detalii urmariti evenimentul pe Facebook.

INFO

www.suada.ro

www.facebook.com/agachisuada

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: