Conferinta team ADventure 2012

CONFERINTA team ADventure 2012

Festivalul Concurs de Strategie Publicitara si Relatii Publice team ADventure, organizat de PRIME Iasi te directioneaza spre cea de-a doua etapa: Conferinta. Vino pe 14 noiembrie, ora 12:00, in Sala de Conferinte din Corpul R al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” Iasi pentru a afla mai multe despre domeniul comunicarii si al relatiilor publice, sa asculti din experienta personala si profesionala a unor specialisti care s-au facut remarcati.

Cei trei speakeri vor aborda teme si subiecte care se regasesc si in studiile de caz oferite de cei trei parteneri: Tester-Casa Auto, Adservio si Wink.

Beneficiarii proiectului sunt in primul rand studenţii, care la aceasta ediţie sunt invitaţi sa invete ca nu orice calatorie se masoara in kilometri si li se ofera posibilitatea sa isi dezvolte abilitaţile profesionale, lucrand pe studii de caz reale.

Cele noua echipe a cate patru membri vor avea de rezolvat un brief oferit de firmele partenere: Wink, al carui studiu de caz consta in promovarea rubricilor informative si de divertisment, ca parte a continutului difuzat in reteaua digitala, Adservio care doreste o campanie de comunicare integrata pentru promovarea carnetului electronic de elev si Tester-Casa Auto care sustine o campanie de Publicitate si Relatii Publice ce ofera posibilitatea de a schimba masina veche cu una noua.

INFO

primeiasi.ro/teamadventure/

www.facebook.com/team.adventure.iasi

www.twitter.com/festivalteamad

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: