Conferinta Studenteasca de Psihologie, 16-18 mai 2013

În perioada 16 – 18 mai 2013 va avea loc cea de-a III-a editie a Conferintei Studentesti de Psihologie, un eveniment important pentru studentii Facultătii de Psihologie si organizat de Asociatia E-team Psychology.

Conferinta Studentească de Psihologie este dedicată studentilor si lucrărilor stiintifice elaborate în cursul anului, dar si a organizării de ateliere de formare personală si profesională. Editiile anterioare au oferit studentilor posibilitatea de a disemina rezultatele muncii lor si câstigarea de premii(cărti, abonamente, etc.).

Printre evenimentele desfăsurate se numără: Sesiuni de Comunicări Știintifice, Seara psihologului practician, workshop-uri tematice(statistică, psihologie pozitivă, organizatională, etc.), Expozitie de panouri cu proiectele de cercetare coordonate.

INSCRIERE

Conferinta se desfăsoară în colaborare cu Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, iar detaliile se regăsesc la adresa: confstudpsiho.wordpress.com/.

Participantii se pot înscrie până pe 12 mai (ora 12:00) prin intermediul următorului formular: http://bit.ly/conferinta2013.

E-team Psychology

Asociaţia E-team Psychology s-a înfiinţat ca şi grup de cercetare individual în anul 2005, sub îndrumarea prof. dr. Ticu Constantin, obţinând statut legal în anul 2011. În prezent, membrii fondatori sunt profesionisti din domeniul psihologiei si cadre didactice in învâtământul universitar si preuniversitar ce sustin cercetarea stiintifică de calitate în domeniul psihologiei precum si desfăsurarea serviciilor psihologice adecvate din sfera practică.

Pe parcursul celor 8 ani de activitate, studenţii si practicienii au avut ocazia să se implice în numeroase proiecte ştiinţifice ce vizează: construirea şi validarea de probe psihologice care să evalueze individual sau colectiv, organizarea de evenimente ştiinţifice, participarea la parteneriate cu organizaţii, instituţii din sfera serviciilor sociale şi economice, acţiuni care au drept scop promovarea, apărarea si sprijinirea intereselor profesionale şi sociale ale studenţilor de la Faculteatea de Psihologie. Rezultatele acestor activităti s-au concretizat în lucrări stiintifice prezentate în cadrul conferintelor nationale si publicate în jurnale academice. Lista lucrărilor si activitătilor desfăsurate poate fi consultată la următoarea adresă: echipaeteam.wordpress.com/cu-ce-ne-mandrim/ .

INFO

confstudpsiho.wordpress.com/

www.facebook.com/EteamIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: