Conferinţă şi dezbatere despre familie la Iaşi

revolutia-sexuala-si-familia

Gabriele Kuby, renumit sociolog, autor şi expert în studiul impactului transformărilor moderne asupra căsătoriei şi a familiei, va susţine la Iaşi o conferinţă, urmată de dezbatere, cu tema: “Revoluţia sexuală şi familia. Distrugerea libertăţii în numele libertăţii”.

Evenimentul va avea loc în aula “Fericitul Anton Durcovici” de la catedrala romano-catolică “Sfânta Fecioară Maria, Regină”, miercuri, 9 noiembrie, ora 19.00, fiind organizat de asociaţia de laici Acţiunea Catolică din România.

Într-un mod special doamna Gabriele Kuby va vorbi despre fundamentele şi efectele ideologiei “Gender Mainstreaming” într-o manieră clară şi inteligibilă, precum şi despre cum se aplică teoria gender într-un mod tacit şi disimulat. De asemenea va vorbi şi despre modificările grave, care sunt de aşteptat pentru societate şi mai ales pentru copii şi familii, în urma implementării acestei ideologii.

Evenimentul se adresează oricărei persoane care împărtăşeşte valorile căsătoriei, ca uniune dintre un bărbat şi o femeie, şi oricărei familii care doreşte să înţeleagă şi să aprofundeze ce înseamnă ideologia gender şi care sunt efectele sale.

În cadrul evenimentului va fi prezentat şi volumul “Revoluţia sexuală globală: distrugerea libertăţii în numele libertăţii”, apărut la Editura Sapientia.

Gabriele Kuby s-a născut în 1944 la Konstanz în Germania, a studiat sociologia la Berlin, respectiv Konstanz şi este mamă a trei copii. Prin activitatea sa publicistică şi prin conferinţele pe care le ţine în întreaga lume, atrage atenţia asupra impasurilor în care se află societatea modernă şi arată că ieşirea se poate face printr-o reconsiderare a valorilor creştine.

În timpul primei sale vizite în România (3-6 noiembrie 2014), doamna Gabriele Kuby a declarat într-un interviu în care i se cerea să vorbească despre modul cum ar putea români să-şi păstreze familia şi identitatea neştirbite:

În primul rând, nu mai gândiţi că sunteţi în urmă. Nu vă mai gândiţi că lucrurile bune vin din Vest – în realitate este adevărat exact opusul. De fapt, din Vest vin lucruri realmente malefice. Am auzit o ştire azi. Nişte ONG-uri din România au declarat că ţara voastră trebuie să prindă din urmă (n.r.: trenul educaţiei sexuale din Occident). Puteţi fi foarte fericiţi că această distrugere nu a avut încă loc în ţara voastră. Şi ar trebui să vă mobilizaţi în toată ţara în orice coaliţie posibilă, cu oricine, inclusiv de peste graniţe, şi cu oricine din interiorul ţării care poate lupta împotriva acestui lucru. Vor să ajungă la copiii voştri! Îi vor sexualiza, iar sexualizarea copiilor va prăbuşi civilizaţia. Fiindcă va prăbuşi mai întâi familia. Aceasta este rădăcina. Aşa că trebuie să faceţi tot ce puteţi. (…) Încă mai aveţi un sistem de valori conservatoare. Încă mulţi oameni mai cred că familia (n.r.: naturală) este bună, că homosexualitatea nu este corectă“.

INFO

Catedrala romano-catolică “Sfânta Fecioară Maria, Regină”

Bd. Ştefan cel Mare, 26, Iaşi

www.ercis.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: