Conferinta regionala “Afacerile, de la A la Finantare”

afaceri-de-la-a-la-finantare-iasi-foto
Ne face plăcere să vă invităm la evenimentul organizat la Iași de Banca Românească: “Afacerile, de la A la Finanțare”, conferință care va avea loc marți 3 iunie, începând cu ora 9:30, la Hotel Unirea, sala Cuza Voda.

Alături de noi vor fi parteneri importanți – Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM), Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Iași, Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală Iași și Ministerul Fondurilor Europene.

Printre speakeri se numără Lakis Couninis, Director General Adjunct Retail, Banca Românească, Cosmin Călin, Director Executiv Unitatea Corporaţii, Banca Românească, Daniel Isachi, Director Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) Sucursala Iaşi, Sergiu Jităreanu, Director Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Iaşi, Eugen Ţicău, Director Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (OJPDRP) Iaşi.

De asemenea, la eveniment sunt invitați și reprezentanţi ai Primăriei, Consiliului Judeţean şi Parlamentului României, precum și oameni de afaceri din regiune.

  • Unde: Iași, Hotel Unirea, Sala “Cuza Vodă”, Strada Piața Unirii, nr. 5
  • Când: Marți, 3 iunie, ora 9:30
  • De ce: Ca să afli rezultatele sondajului online “Românii și afacerile”

Vezi AGENDA evenimentului (PDF)!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

Scrie un comentariu: