Conferinta “Performanta nu are limite”, sustinuta de Cosmin Jurcan – primul speaker motivational cu handicap din Romania

Conferinta inspirational – motivationala “Performanta nu are limite!” este sustinuta de primul speaker motivational cu handicap din Romania, Cosmin Jurcan, avand o experienta de 15 ani ca speaker, prin exemplul unei vieti traite intens. Conferinta “Performanta nu are limite” sustinuta de Cosmin Jurcan va avea loc  joi, 24 iulie 2014, ora: 18:00 la Congress Hall Palas, Sala Vivaldi si terasa Congress Hall Palas.

Conceptul este inovator prin continut si mesaj, acesta lansand o provocare participantilor de a-si TRANSFORMA viata prin valorificarea potentialului individual. Conferinta prezinta o perspectiva motivationala asupra vietii si te provoaca sa analizezi obiectiv:

  • Cat de mult pretuiesti clipele?
  • Daca esti acolo unde doresti sa fii pentru a trai deplin visele care iti anima viata?
  • Cum poti sa faci diferenta prin exemplul vietii tale?

Nota de unicitate, autenticitate si originalitate deriva din mesajul percutant al vorbitorilor din cadrul conferintei dar si al momentelor de marturii pe care insertiile artistice ale artistilor, cu si fara handicap, o genereaza. Vei avea parte de:

  • 150 de minute de: Inspiratie, Motivatie, Provocare

ACCES

Accesul la conferinta “Performanta Nu Are Limite!” se face pe baza invitatiilor. Acestea nu sunt nominale, ele putand fi transmise. Participarea la acest eveniment te va inspira si pe tine sa dai valoare fiecarei clipe pe care o traiesti si va constitui in acelasi timp o investitie in potentialul tinerilor cu handicap. Formularul de inscriere il gasesti AICI!

Eveniment realizat cu sprijinul: Flanco, Palas Mall, Stud Pass, Transelectica, Grupul de firme TERRAMOLD, Salon Venus, TUDOR – Personal Tailor;  WINK Public Media, Ziarul de Iasi, IasiFun, Ziarul Financiar, Evenimentul Zilei, Nasul TV; Fundatia Terramold, USR, ELSA Iasi, SPP Iasi, ASAFFI Iasi, ASD Iasi, PRIME Iasi, LSE Iasi, ASFI Iasi.

INFO

Congress Hall

Sala Vivaldi si terasa Congress Hall (Palas Mall)

www.facebook.com/performantanuarelimite

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: