Conferinta “Performanta nu are limite” – Cosmin Jurcan

Conferinta inspirational – motivationala “Performanta nu are limite!” este sustinuta de primul speaker motivational cu handicap din Romania, Cosmin Jurcan, avand o experienta de 15 ani ca speaker, prin exemplul unei vieti traite intens. Conceptul este inovator prin continut si mesaj, acesta lansand o provocare participantilor de a-si TRANSFORMA viata prin valorificarea potentialului individual. Evenimentul va avea loc  joi, 28 August 2014, ora: 18:00 la Congress Hall Palas, Sala Chopin si terasa Congress Hall Palas.

Conferinta prezinta o perspectiva motivationala asupra vietii si te provoaca sa analizezi obiectiv:

  • Cat de mult pretuiesti clipele?
  • Daca esti acolo unde doresti sa fii pentru a trai deplin visele care iti anima viata?
  • Cum poti sa faci diferenta prin exemplul vietii tale?

Nota de unicitate, autenticitate si originalitate deriva din mesajul percutant al vorbitorilor din cadrul conferintei dar si al momentelor de marturii pe care insertiile artistice ale artistilor, cu si fara handicap, o genereaza. Vei avea parte de:  150 de minute de: Inspiratie, Motivatie, Provocare

ACCES

Accesul la Conferinta “Performanta Nu Are Limite!” se face pe baza invitatiilor acestea nu sunt nominale, ele putand fi transmise. Participarea la acest eveniment te va inspira si pe tine sa dai valoare fiecarei clipe pe care o traiesti dar va constitui in acelasi timp o investitie in potentialul tinerilor cu handicap. Pentru inscriere esti rugat  sa completezi formularul de AICI!

Suneti asteptati la o noua editie a Conferintei “Performanta nu are limite” si la Standul Fundatiei Licinium din Palas Mall (langa Food Court) pentru mai multe informatii, invitatii la conferinta si donatii.

INFO

www.facebook.com/performantanuarelimite

Facebook Event: Conferinta “Performanta nu are limite”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: