Conferința PedDEX – Curs Național de Pediatrie

IOMC-MEDICA-IASI-PEDEX-CONF

Institutul pentru Ocrotirea Mamei și Copilului (I.O.M.C.), împreună cu Societatea Română de Pediatrie (SRPed) organizează Conferința „PedDEX – Curs Național de Pediatrie“ în perioada 19-20 iunie 2015, în cadrul Hotelului Unirea, Iași (Adresă locație:  Hotel Unirea, str. Piața Unirii nr. 5, Iași).

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Societatea Academică de Medicină a Familiei (S.A.M.F.) și cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa“ din Iași. Operator eveniment: LINKED MEDIA. Event management: Empire Medical Events

Conferința „PedDEX – Curs Național de Pediatrie“ se adresează în special medicilor cu specialitățile pediatrie, medicină de familie, imunologie, endoscopie, gastroenterologie și cu specialități conexe. Temele abordate în cadrul evenimentului vor fi: ecografie pediatrică, endoscopie, endocrinologie, gastroenterologie și altele. Totodată, vor fi discutate cazuri clinice, demonstrații practice și înregistrari video comentate. Printre speakerii care vor susține prezentări în cadrul manifestării se numără  Prof. Univ. Dr. Ioana Anca, Prof. Univ. Dr. Marin Burlea, Asist. Univ. Dr. Iustina Stan, Dr. CS II Michaela Nanu precum și alți invitați, aflați în curs de confirmare.

Manifestarea științifică va fi creditată cu 12 puncte EMC. Participanții vor primi bonus un voucher pentru cursul on-line organizat de I.O.M.C., în baza căruia vor mai obține alte 12 credite EMC, suplimentare conferinței.

INSCRIERE

Taxa de înregistrare este 80 lei până la data de 15 iunie. După această dată precum și în ziua evenimentului, taxa este 120 lei. Locurile sunt limitate. Înscrierile vor fi active până la completarea numărului de locuri disponibile și vor fi validate prin plata taxei de participare.  Pentru înscriere și informatii suplimentare, accesați link-ul: iomc.medica.ro

INFO

iomc.medica.ro

PE ACEEASI TEMA:

Despre afaceri și oameni la Serile Crilia, cu Victoria Bulai

Tax & Finance Forum Iasi

Conferința RePatriot la Iasi

Conferința spirituală „Sufletul și spiritul” susținută de dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Expoziția „SFR Infinit” – în deschiderea Les Films de Cannes à Iași

Scrie un comentariu: