Conferinta ”O calatorie de la frica la meditatie”

Conferinta Sega - Iasi, 25 august

Cele mai IMPORTANTE lucruri in viata nu se gasesc in afara ta, ci in INTERIORUL TAU. Cel mai important este sa vezi lucrurile asa cum sunt in realitate, nu cum ti se par, nu cum iti inchipui tu ca sunt, nu cum ai vrea tu sa fie. Si nu ai cum sa vezi asta daca traiesti pe pilot automat, pentru ca asta e rolul pilotului automat – sa conduca el in timp ce tu dormi. E, intr-adevar, infricosator atunci cand decuplezi pilotul automat, pentru ca abia atunci constati ca nu stii ce sa faci cu mansa, dar nu iti face griji. Inveti in timp ce te prabusesti.” (SEGA- NAMASTE, Un roman de aventuri spirituale in INDIA)

La data de 11 iunie 2008, dupa 7 ani de-acasa, 17 ani de scoala, 11 ani de facut reclame si o viata launtrica plina de framantari si cautari febrile, dar sterile, Sega isi indeasa intrebarile fara raspuns intr-un rucsac, ISI IA INIMA iN DINTI SI LUMEAIiN CAP si pleaca hat, departe, tocmai pana in India. Sau Tara Diavolului, cum i se mai spune.

Timp de un an care ar putea fi considerat INITIATIC, pasii il poarta pe SEGA de la ASHRAMUL LUI OSHO din Pune pana la locul nasterii lui Buddha in NEPAL, din nordul tibetan al Indiei si pana in sudul ei dogoritor.

La ashramul lui Osho, Sega a experimentat si invatat sa traiasca altfel. La conferinta “O CALATORIE DE LA FRICA LA MEDITATIE SI DE LA MEDITATIE LA…” ne vorbeste direct din experienta sa si ne initiaza in TEHNICA DE MEDITATIE KUNDALINI. Cu o durata de o ora, meditatia kundalini este recunoscuta pentru efectele sale benefice:

 

  • imbunatatirea activitatii inimii si al creierului.
  • O mai buna coordonare a undelor cerebrale intre emisferele stanga şi dreapta.
  • Efecte terapeutice asupra anumitor boli.
  • Eliberare a tensiunilor acumulate atat in corpul fizic, cat şi in cel emoţional.

Pe data de 25 august, la gradina Embargo din Iasi(in spatele Primariei) incepand cu ora 17:00, SEGA ne va bucura sufletele cu dezvaluirea experientelor sale uimitoare si, pentru cei care doresc, va ghida o sedinta de meditatie de aproximativ o ora. Va recomandam purtarea unor haine cat mai lejere.

ACCES

Accesul la eveniment se va face in limita locurilor disponibile, astfel incat este necesara confirmarea prezentei:

Telefonic: 0726 580 568 – Genoveva SALVARAS

Email: genoveva.salvaras@gmail.com

Nu exista o taxa de intrare, insa fiecare are libertatea sa faca orice donatie atat poate sau simte ca trebuie sa ofere.

INFO

Eveniment sustinut de comunitatile CONFERINTE SPIRITUALE ROMANIA si HAI IN INDIA

facebook.com/ConferinteSpiritualeRomania

facebook.com/Hai.In.India

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: