Conferința internațională “Social and Academic Policies for Women”

afis-conferinta

Academia Română, Filiala Iaşi, în calitate de beneficiar al proiectului „PECAFROM – Promovarea egalității de șanse în cariera universitară și academică pentru femeile din România“ POSDRU/144/6.3/S/127928, finanțat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară nr. 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenție 6.3: „Promovarea egalității de șanse pe piața muncii“, organizează conferința internațională “Social and Academic Policies for Women” în perioada 10-13 septembrie 2015 la sediul Filialei Iași a Academiei Române și al Institutului de Cercetări Economice și Sociale ”Gheorghe Zane” din Iași.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc pe data de 10 septembrie 2015, în Aula Academiei Române, Filiala Iași, începând cu ora 10.00.

Scopul principal al acestei manifestări constă în prezentarea rezultatelor cercetării științifice consacrate tematicii egalității de șanse, cu accent pe egalitatea de gen, realizate de către echipa de cercetători a proiectului PECAFROM.

De asemenea, în cadrul celor patru secțiuni ale conferinței, vor fi prezentate diverse comunicări științifice elaborate de participanți din țară și din străinătate, personalități în domeniul lor de activitate.

Programul conferinței, precum și alte detalii puteți găsi accesând următorul link: proiectpecafrom.

INFO

Academia Română, Filiala Iaşi

Iași, B-dul Carol I, nr. 8, Romania

home.acadiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: