Conferinta Internationala Iashington, editia a VI-a

Vara aceasta, între 21 si 27 iulie, AIESEC Iasi organizeaza cea de-a sasea editie a conferintei internationale IASHINGTON. Având ca slogan “Discover, Explore and Shape your leadership potential”, IASHINGTON 2014 urmareste sa creeze o saptamâna cu workshopuri si sesiuni intense, bazate pe dezvoltare personala si introspectie, unde participantii îsi vor descoperi, explora si contura, într-un context international, abilitatile si potentialul de lider.

Timp de sapte zile, Iasul va deveni capitala internationala a Moldovei. Peste 50 de participanti din Belgia, Republica Moldova, Turcia, Germania, Pakistan, România si alte tari din diferite colturi ale lumii sunt asteptati la sesiunile tinute de speakerii nationali si internationali.

Agenda de anul acesta, conceputa de Anna-Riikka din Finlanda, coach cu experienta în domeniul dezvoltarii personale, este gândita conform sloganului conferintei si se bazeaza mai ales pe introspectie. În prima parte a conferintei, participantii vor lua parte la sesiuni pentru descoperirea propriei persoane, a punctelor tari si slabe; în cea de-a doua parte, de evaluarea trecutului, se vor analiza momentele marcante care traite pâna atunci; ultima parte, cea în care participantii îsi vor pune planurile de viitor în practica, va implica noi initiative si decizii. Atmosfera conferintei va fi întretinuta, pe tot parcursul conferintei, de carismaticul nostru moderator, Giovanni Jaerisch din Germania.

Printre speakerii confirmati de anul acesta se numara: Johannes Koehn din Germania, Amalia Ghiban, Alexandru Palade, Martin Poliacik din Slovacia si Erfried Pahlen de la Beyond Leadership.

În cea de-a patra zi a conferintei, iesenii vor putea asculta povestile de success ale liderilor din România, în discursurile din timpul evenimentului Leadership Gala. Joi seara, participarea va fi deschisa tuturor persoanelor care doresc sa afle mai multe din experientele speakerilor, printre care se afla Alexandru Palade, care, dupa o cariera la Google, a ales sa se retraga la o manastire budista; Adrian Fako, speaker, alpinist si antreprenor si alte persoane care vor inspira publicul cu povestile lor de succes.

Conferinta se va încheia cu un Târg Multicultural Global Village, unde participantii vor avea oportunitatea sa împartaseasca din culturile si traditiile lor într-un mediu international, special creat pentru comunitatea ieseana, cu spectacole în aer liber, expozitii si reprezentatii scenice, gândite pentru a reproduce cât mai bine atmosfera tarilor respective.

INFO

AIESEC Iasi

B-dul Carol I, UAIC, Corp B, Sala B

www.aieseciasi.ro

www.facebook.com/Iashington

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: