Conferinta Internationala despre Structuri Conceptuale – ICCS 2014

Iasul gazduieste una dintre cele mai importante intruniri mondiale a specialistilor in analiza si reprezentarea conceptuala, cu aplicatii in inteligenta artificiala si tehnologia informatiei. In perioada 27-30 iulie 2014, Corpul R al Universitatii ”Alexandru Ioan Cuza” din Iasi gazduieste a 21-a Conferinta Internationala despre Structuri Conceptuale – ICCS 2014 (International Conference on Conceptual Structres).

In cadrul acestui eveniment, organizat de catre Facultatea de Informatica din cadrul Universitatii ”Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, in parteneriat cu Fundatia Alumni din cadrul aceleiasi universitati si agentia Travis Tourism, specialisti din intreaga lume vor prezenta peste 20 de lucrari stiintifice, participa la o sesiune industriala si vor discuta aspecte de actualitate in domeniile de interes in cadrul unei mese rotunde.

Tarile reprezentate la acest eveniment sunt: Austria, Belgia, Canada, Italia, Franta, Romania, Marea Britanie, Portugalia, Serbia, Statele Unite ale Americii.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul companiilor Amazon si BitDefender, in calitate de sponsori ai evenimentului.

Facultatea de Informatica este facultate de profil a unei universitati non-tehnice din Romania, multi dintre absolventii acesteia fiind angajati in intreaga lume la companii importante de software (Adobe, Amazon, Contintenal Automotive, IBM, Intel, Microsoft, Motorola, Siemens, etc.), lucreaza la institute de cercetare de renume mondial sau studiaza doctoratul la universitati de prestigiu.

INFO

Facultatea de Informatica

Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iasi

Str. General Berthelot, Nr. 16

www.infoiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Transport public gratuit, de Ziua mondială fără mașini, dimineața, la prânz și seara

Conferință,dezbatere-Rolul familiei, al educației și al armatei

„Comedie cu olteni” pe Pietonalul Stefan cel Mare / ATENEUL IN ORAS

Fabrica de Scurt Metraje, editia de septembrie

Scrie un comentariu: