Conferința ”Împreună susținem alăptarea”

Duminică, 6 august 2017, de la ora 10:00 Asociația ParentIS organizează la Iași conferința ”Împreună susținem alăptarea”, cu ocazia Săptămânii Mondiale a Alăptării.

Desfășurat pe parcursul a 9 ore, în sala de conferință a complexului Bellaria, evenimentul are ca scop informarea corectă a noilor și viitorilor părinți în legătură cu alăptarea și punerea acestora în contact cu specialiști care să le acorde sprijin real pentru a avea un start bun în alăptare.

Sunt așteptați aproximativ 180 de participanți care pot participa gratuit la una sau mai multe din temele conferinței, completând formularul de acces.

Speakerii, specialiști locali: consultanți în alăptare, medici, nutriționiști, psihologi, vor oferi pentru părinți, gratuit, informație corectă și actualizată despre alăptare. Evenimentul va acoperi teme de interes pentru părinți legate de cum funționează alăptarea, dar și despre dificultăți întâmpinate de părinți în acest proces.

Acesta este al 5-lea an consecutiv în care ParentIS organizează la Iași evenimente dedicate Săptămânii Mondiale a Alăptării.

ACCES

Accesul la conferință este gratuit și se realizează în urma completării unui formular de înscriere, AICI.

 

Asociația ParentIS este o asociație nonprofit din Iași, iniţiată de un grup de părinți, și are ca scop susținerea părinților în relația de cuplu și în procesul de parenting, sprijinirea, educarea și consilierea părinților pentru a asigura copiilor o creștere armonioasă și sănătoasă, securitate și un nivel înalt de educație.

INFO

Asociația ParentIS

www.facebook.com/parentis.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: