CONFERINȚA IAȘI E-COMMERCE 2018

Agenția MB EVENT vă invită la prime ediție a Conferinței Iași E-commerce 2018 – Dezvoltarea  magazinelor online. Cel mai complex eveniment dedicat comerțului electronic va avea loc la  Camera de Comerț și Industrie Iași, în data de 27 martie 2018, între orele 9:00 –16:00.

Conferința se adresează persoanelor care doresc să inițieze sau să dezvolte magazine online, să cunoască cele mai recente tendințe în domeniu, să identifice noi furnizori și să dobândească metode eficiente de atragere clienți.La eveniment, vor participa în calitate de speakeri, reprezentanți de seamă ai companiilor și agențiilor din domeniu, care vor împărtăși strategii e-commerce de succes antreprenorilor și deținătorilor de magazine online.

Printre vorbitori se regăsesc: George Râșchitor –General Manager Sinaps Marketing, Cosmin Daraban – CEO SilkWEB& CEO Gomag, Bogdan Trandafir –CEO & Founder Business Development Partners, Sorin Mihai Nistor –Manager Comercial  DHL România, Ciprian Dron–CEO Unity Group, George Pascaru–Team Leader Canopyst Iași, Andrei Răzvan Zvorişteanu–CEO Promer Group, Corneliu Miron– CEO Pretty Smile.

Agenda evenimentului cuprinde trei paneluri: “E-commerce Trends”, „E-commerce Platforms” și „E-commerce Services”, iar participanții vor putea participa la sesiuni active de business networking. În cadrul evenimentului, antreprenorii vor beneficia de: oportunități de dezvoltarepentru magazine online, trenduri și informații recente despre comerțul electronic, exemple practice, prezentate în cadrul workshop-urilor, parteneri importanți, pentru a crește afacerea online, soluții pentru specialiștiși profesioniști e-commerce.

PARTICIPARE

Taxa de participare este în valoare de 120 lei, valabilă în perioada 6 martie –20 martie 2018. Oferta pentru grupuri de două persoane este în valoare de 200 lei, iar biletul pentru studenți și masteranzi are prețul de 70 lei.  Pentru a participa la eveniment, accesați pagina web:www.mbevent.ro.  Vă invităm să ne contactați organizatorii la adresa de e-mail:office@mbevent.roșila numărul de telefon: 0748.247.737, pentru mai multe detalii.

INFO

Camera de Comert si Edustrie, Iasi

Bd. Carol 1, nr. 27

www.cciasi.ro

www.facebook.com/AgentiaMBEVENT

PE ACEEASI TEMA:

Conferința Confluențe româno-elene: „Cantacuzinii Moldovei”, susținută de cunoscutul istoric ieșean Sorin Iftimi

Customer Care HUB Iasi @IDEO

Alina Mungiu-Pippidi va conferenţia la Iaşi: În căutarea bunei guvernări. Cum au scăpat alte ţări de corupţie?

Joburi, cei mai tari speakeri si un city break pe masura. Toate la BUZZCamp!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

m y p r i v a t e VRUNCH: public salon

Sarbatoarea Poeziei la Iasi 2018

Directia 5 LIVE

La Salonul cărţii de la Paris, deschis oficial de preşedintele Emmanuel Macron, standul României se bucură de toată aprecierea publicului francez

Scrie un comentariu: