Conferinta ”Iasi Antreprenor” 2016

iasi-antreprenor-2016

Dorești să implementezi sau să dezvolți o afacere? Cauți soluții de dezvoltare antreprenorială? Ești interesat de structuri de accelerare a afacerii? Îți propui să investești în proiecte antreprenoriale? Ești în căutarea de soluții pentru finanțare?

Participă la Conferința Iași Antreprenor – eveniment complex de dezvoltare antreprenorială, organizată de agenția de evenimente MB EVENT cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Iași în data de 25 octombrie 2016, între orele 9:00 – 17:30.

La eveniment vor participa în calitate de speakeri: Marius Alexa (Arhipelago), Pavel Sotir (BizzClub Iași), Catrinel Zaharia (Totul pentru Femei), Angela Achiței (ADV & Util Deco), Nicoleta Hrițcu (Cuptorul Moldovencei), Ioana Gamen (Conferința Business Angels România), Gabriel Achelăriței (Terra Centrum), Gabriela Coman (Incubator de afaceri – Tehnopolis), Florin Bărhălescu (Icar Tours), Cătălin Scripcariu (Start-up Weekend), Vali Țugui (IBS TV), Etienne Ignat etc.

În cadrul evenimentului, vei afla informații despre tactici de creștere antreprenorială, modele unicat de antreprenoriat, structuri, programe și evenimente de dezvoltare antreprenorială, povești de succes, surse de finanțare, dezbateri asupra conceptelor de antreprenoriat feminin, social, civic și politic.

Vei avea ocazia să descoperi strategii de dezvoltarea antreprenorială, oportunitatea de a găsi parteneri importanți, pentru a crește sau scala afacerea, potențiali clienți, posibilitatea de a însuși practici antreprenoriale noi și modele inovative de afaceri.

INSCRIERE

Taxa de participare la eveniment este de 120 lei – Early Bird (în cazul efectuării plății în perioada 13 septembrie – 15 octombrie 2016) și 150 lei – Regular Ticket, dacă plata se efectuiază în perioada 16 octombrie – 24 octombrie 2016.

Pentru a participa, vă invităm să completați formularul de înregistrare. Dacă doriți să aflați mai multe detalii sau informații, puteți contacta organizatorii prin e-mail la: office@eventprofs.ro sau la numărul de telefon: 0748.247.737.

Formular de înregistrare: goo.gl/forms

INFO

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi

B-dul Carol I nr. 27, Dealul Copou, Iasi

www.cciasi.ro

www.facebook.com/EventProfsRO

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: