Conferinta Finantare.ro – 7 iunie, Hotel Traian

Conferinta Finantare.ro este forumul national de finantari europene, management de proiect si investitii, devenit un cadru suport pentru cresterea ratei de absorbtie a fondurilor europene in Romania. Editia ieseana va avea loc pe 7 iunie, la Hotel Traian.

conferinta finantare 2012

In cadrul conferintei, se vor afla fata in fata specialisti in domeniul finantarilor si consultanti in managementul proiectelor cu 150 de reprezentanti ai organizatiilor, companiilor si institutiilor direct interesate de instrumentele disponibile pentru implementarea si dezvoltarea proiectelor lor.

Speakerii

Augustin Purnus, Constanta Bodea, Melania Coman, Cristian Paun, Vasile Isan, Gabriel Mursa, Stefan Bargaoanu, Bogdan Capraru, Arhimandrit Vitalie Danciu, Radu Onofrei, Tudor Pitulac.

Teme

  • „Fondurile nerambursabile: de la oportunitate la realitate”, Radu Onofrei
  • „Beneficiarul de fonduri structurale, dincolo de bune intentii, indicatori si strategii nationale”, Melania Coman
  • „Reabilitaterea Manastirii Golia prin fonduri europene”, Arhimandrit Vitalie Danciu
  • „Departamentul de management al proiectelor cu finantare europeana: organizare, functionare si efecte organizationale”, Constanta – Nicoleta Bodea
  • „Strategii si provocari in managementul portofoliilor de proiecte”, Augustin Purnus
  • „PM Office – Alternative de implementare in organizatii de mici dimensiuni”, Stefan Bargaoanu
  • „Cum implementam un proiect strategic in absenta PM Office”, Tudor Pitulac

Organizatorii au pus la dispozitia persoanelor interesate de finantari, management de proiect si investitii bilete la preturi promotionale. Paticipantii la ambele sesiuni ale conferintei – management de proiect si surse de finantare – beneficiaza de 10% reducere la achizitionarea a doua bilete sau reducere de 16% la achizitionarea a trei bilete.

In acest an, Conferinta Finantare.ro va avea loc in trei din cele mai importante orase din Romania: pe 7 iunie la Iasi4 octombrie la Bucuresti si 29 noiembrie la Cluj-Napoca

Ziarul de Iasi alaturi de iasifun.ro sint parteneri media ai editiei iesene a Conferintei Finantare.ro

Reteaua Arhipelago cu o vechime de peste 8 ani in mediul business vine sa ofere publicului larg acces la informatii intr-un nou format. Arhipelago aduce solutii complete si integrate de promovare online, venind in sprijinul clientilor cu diverse pachete si produse care pot ajuta afacerea acestora la nivel national. Reteaua acopera patru sfere distincte de interes din mediul online: Business; Entertainment; Personal Tools; Social.

INFO

Pentru mai multe informatii cu privire la eveniment, programul acestuia, speakeri si inscrieri  accesati www.iasi2012.finantare.ro.

facebook.com/Conferinta.Finantare.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: