CONFERINȚA „FEMEI DE AFACERI CU STIL”: Imagine, antreprenoriat și inspirație

cover-fas-2016

După șase ediţii de succes, conferinţa „Femei de Afaceri cu Stil” revine la Iaşi. Evenimentul din acest an va avea loc sâmbătă, 10 decembrie, la Palas Mall Iași (sala Mozart) şi va fi dedicat doamnelor care doresc să se inspire de la reprezentante care întruchipează conceptul de „femeie de succes”.

Organizată sub marca JCI Iaşi, conferinţa oferă un imens potenţial de networking, dar şi un prilej pentru a vedea noi perspective privind leadeshipul, cariera şi performanţa. Evenimentul va reuni nume de referință pentru antreprenoriatul feminin din România, profesioniste din zona de business, televiziune sau artă. Evenimentul se va derula sub forma a şase ore de sesiuni interactive.

Păstrând tradiția ediţiilor anterioare, conferinţa va dezvolta teme precum antreprenoriat feminin, dezvoltare personală, branding personal, evoluție în carieră, dezvoltarea afacerii, spiritualitate, fashion, stil, atitudine și ținută în afaceri.

PARTICIPARE

Taxa de participare este de 75 de lei. Înscrierile se pot face direct pe site-ul evenimentului: femeideafaceri.jciiasi.ro. Esti invitat la o zi plină de inspiraţie la conferinţa „Femei de Afaceri cu Stil”. Unde? Palas – sala Mozart, str. Palas nr 7A Iaşi. Când? Sâmbătă, 10 decembrie 2016. Durata? 6 ore

DESPRE „FEMEI DE AFACERI CU STIL”
Proiectul „Femei de Afaceri cu Stil” a pornit în anul 2011 şi este o iniţiativă marca JCI Iaşi. Seria de conferinţe anuale îşi propune să creeze o comunitate dinamică de femei cu iniţiativă, care aspiră la succes. Ultimele patru ediţii ale evenimentului au strâns sute de participante şi peste 40 de speakeri, printre care Camelia Șucu, Doina Cepalis, Andrei Laslău, Corina Vințan, Dana Jianu, Mihaela Tatu, Daniela Palade Teodorescu etc.

DESPRE JCI IAŞI
JCI Iași este o asociație non-guvernamentală de tineri lideri, profesioniști și antreprenori înființată în anul 2006 pentru a-i sprijini pe tinerii întreprinzători în demersul lor de a deschide o afacere, de a se dezvolta și afirma pe piață și pentru a crea o rețea de networking și cooperare între antreprenorii ieșeni. JCI Iași este afiliată platformei internaționale Junior Chamber International.

INFO

FEMEI DE AFACERI CU STIL

E-mail: femeideafacericustil@gmail.com

www.femeideafaceri.jciiasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

Seara cu antreprenori la Galaxy Design

Conferința cu tema „Muzica mea – itinerarii, anotimpuri, sonorități”, susținută de Sabin Pautza

Tax & Finance Forum Iasi

Conferința spirituală „Sufletul și spiritul” susținută de dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: