Conferinta ”Despre alegeri in cariera ta”

Asociatia LiderJust organizeaza conferinta ”Despre alegeri in cariera ta!” pe data de 7 martie 2012, incepind cu ora 14.00, in Aula Magna „Mihai Eminescu” a Universitatii „Al. I. Cuza”, Iasi.

In cadrul conferintei vor sustine discursuri domnul Cosmin Alexandru, Managing Partner al B&P Brandivia; doamna Laura ŞtefanExpert anticorupţie, Expert Forum si doamna  Lorena Tarlion, judecator, vicepresedintele Tribunalului Iasi.

Conferinta Despre alegeri in cariera ta ! reprezinta al doilea eveniment din programul Busola in Cariera, un program complex de internshipuri si mentorat pentru studentii la drept al carui scop este de a-i pregati pe studentii la drept pentru a face o alegere potrivita in privinta carierei.

Conferinta se adreseaza studentilor de la toate facultatile de drept din Iasi, dar si tuturor persoanelor interesate de discursuri motivationale si orientare profesionala juridica.

Alegeri in cariera ta 1

Mai multe detalii puteti gasi pe www.liderjust.ro sau la adresa de e-mail liderjust@gmail.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: