Conferinta ”De profesie, om!” cu Dan Puric

Trăim într-o lume în permanentă schimbare, cu standarde personale si profesionale dinamice, o lume care ne cere să fim mai competenti, mai antrenati si mai abili. Statutul de profesionist se câstigă în timp si se mentine printr-un proces continuu de învătare. În acest context si ca o reactie firească la cerintele unei piete tot mai competitive, eJobs – site-ul nr.1 în recrutarea online – a lansat seria evenimentelor dedicate dezvoltării personale în context profesional.

Seria evenimentelor eJobs debutează, asadar, cu o conferintă si un invitat speciali: “De profesie OM” – un dialog autentic despre tine, cu Dan Puric. Evenimentul, care va avea loc în Bucuresti pe 19 februarie, la “Restaurant Elisabeta” si la Iasi pe 26 februarie, în cadrul Palas Congress Hall – Sala Verdi, reprezintă prima manifestare din seria întâlnirilor de dezvoltare personală în context profesional pe care eJobs le va organiza, pe tot parcursul anului 2014, în principalele orase ale tării.

Descoperă ce te reprezintă cu adevărat

Prin participarea la conferinta “De profesie OM”, cu Dan Puric, ne propunem să provocăm publicul la un exercitiu de constientizare a valorilor esentiale. Practic, dorim ca împreună cu invitatul nostru – maestrul Dan Puric – să încercăm să redescoperim atât ceea ce suntem, cât si ceea ce vrem să devenim, făcând apel la repere contemporane, dar si la valori autentice, din trecut”, a declarat Ana-Maria Cetătean, Brand Manager eJobs.

Timp de peste două ore, participantii vor avea ocazia să analizeze, dintr-o altă perspectivă, lumea în care trăiesc, să dialogheze cu maestrul Dan Puric despre propriile planuri si obiective, dar si despre valori, prin prisma generatiilor din care fac parte fiecare.

Pe 26 februarie, conferinta-eveniment “De profesie OM”, cu Dan Puric va avea loc la Iasi, în cadrul unuia dintre cele mai mari centre de conferinte din tară – Palas Congress Hall.

Anul acesta ne-am propus să ne întâlnim si cu profesionistii din tară, pe care îi simtim în egală măsură constienti de importanta evolutiei lor continue pe plan personal si dornici de un parcurs profesional de succes. În contextul temei si a prezentei maestrului Dan Puric în cadrul evenimentului, alegerea Iasiului a fost una firească, fiind una dintre cele mai potrivite destinatii culturale la nivel national”, a mai adăugat Ana-Maria Cetătean.

Fie că este vorba despre conferinte, training-uri, târguri de carieră sau despre alte forme publice de relationare, evenimentele eJobs se adreseaseză tuturor celor care îsi doresc să evolueze pe plan profesional si personal, reprezentând totodată si locul de întâlnire al specialistilor din diverse domenii.

BILETE

Pretul unui bilet este de 135 lei. Pentru grupuri (minim 6 bilete) pretul unui bilet este de 115 lei. Pentru rezervari: CLICK AICI!

INFO

Congress Hall Palas

Str. Palat 3A

evenimente.ejobs.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

2 comentarii la “Conferinta ”De profesie, om!” cu Dan Puric”

  1. dana says:

    De mult am asteptat sa pot sa-mi exprim sentimentele ,si nu puteam pentru ca nu-gaseam cuvintele potrivite.Acum pot folosi cuvintele dumneavoastra,cu permisiunea sper obtinuta,pentu a reda ce simte un om de profesie.Scuze pentru fraza prea lunga si deslanata,dar dupa cum am spus,nu prea am vorbele la mine.

  2. a lu' moromete says:

    Dupa privirea din afis ar trebui sa ne simtim gandaci.Oricum dupa pret ,maestre, sunteti numai pentru oameni ca dumneavoastra.Respectul este ori reciproc ori deloc.Pretuiti-va in continuare la fel.

Scrie un comentariu: