Conferinta de informare: “Ce stim despre drepturile angajatilor? Cum ar trebui combatute cazurile de discriminare la locul de munca”

In cadrul proiectului: “Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen”, Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din Romania in parteneriat cu: Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Federatia Nationala Sindicala Alma Mater, va invita la Conferinta de informare cu tema: “Ce stim despre drepturile angajatilor? Cum ar trebui combatute cazurile de discriminare la locul de munca.care va avea loc in data de 07.06.2012, ora 11.00, in sala Hasdeu (etaj 1) a Bibliotecii Centrale Universitare “M. Eminescu” – Iasi.

Ce vrem sa facem?

TOTI EGALI:Dezvoltarea si furnizarea unui pachet integrat de servicii de formare, informare si constientizare in vederea eliminarii practicilor discriminatorii la locul de munca, bazate pe criterii precum gen, origine etnica, dizabilitati, varsta etc., cat si pentru promovarea conceptelor de egalitate de sanse si gen”.

Cu cine vrem sa facem?

La conferinta de informare sunt invitati: studenti, persoane apartinand organizatiilor societatii civile (ONG-uri), voluntari, grupuri etnice, persoane cu dizabilitati, persoane de alte nationalitati, operatori mass-media, persoane din alte grupuri vulnerabile.

INFO

Pentru informatii suplimentare privind proiectul, va rugam sa accesati pagina de web: www. totiegali.ro sau sa ne contactati la sediul Bibliotecii Centrale Universitare din Iasi, str. Pacurari nr. 4, Tel. 0723 594589, Fax: 0232 261796, E-mail: mirel.grosu@yahoo.com

PARTICIPARE

Va rugam sa confirmati participarea Dvs. la eveniment, la adresa de E-mail: mirel.grosu@yahoo.com in care sa mentionati numele dumneavoastra si organizatia pe care o reprezentati.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: