Conferinta ”Cum sa aplicam corect pentru un loc de munca? Promovarea oportunitatilor egale pe piata muncii.”

 

toti egali copy

În cadrul proiectului: “Împreună pentru informarea, conştientizarea şi promovarea egalităţii de sanse şi gen”, Uniunea Naţională a tuturor Studenţilor din România în parteneriat cu: Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Federaţia Naţională Sindicală Alma Mater, VĂ INVITĂ la Conferinţa de informare cu tema: ”Cum să aplicăm corect pentru un loc de muncă? Promovarea oportunităţilor egale pe piaţa muncii.” care va avea loc în data de 28.06.2012, ora 11.00, în sala Haşdeu (etaj 1) a Bibliotecii Centrale Universitare “M. Eminescu” – Iaşi.

Ce vrem să facem?

TOŢI EGALI: “Dezvoltarea şi furnizarea unui pachet integrat de servicii de formare, informare şi conştientizare în vederea eliminării practicilor discriminatorii la locul de muncă, bazate pe criterii precum gen, origine etnică, dizabilităţi, vârstă etc., cât şi pentru promovarea conceptelor de egalitate de şanse şi gen”.

Cu cine vrem să facem?

(ONG-uri), voluntari, grupuri etnice, persoane cu dizabilităţi, persoane de alte naţionalităţi, operatori mass-media, persoane din alte grupuri vulnerabile.

INFO

Pentru informaţii suplimentare privind proiectul, vă rugăm să accesaţi pagina de web: www. totiegali.ro sau să ne contactaţi la sediul Bibliotecii Centrale Universitare din Iaşi, str. Păcurari nr. 4, Tel. 0723 594589, Fax: 0232 261796, E-mail: mirel.grosu@yahoo.com

Vă rugăm să confirmaţi participarea Dvs. la eveniment, la adresa de E-mail: mirel.grosu@yahoo.com în care să menţionaţi numele dumneavoastră şi organizaţia pe care o reprezentaţi.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Conferinta ”Cum sa aplicam corect pentru un loc de munca? Promovarea oportunitatilor egale pe piata muncii.””

Scrie un comentariu: