Conferinta ”Comportamente si tipare de comunicare”, 9 iulie

Daca îi observam pe cei din jurul nostru, putem remarca modul in care acestia se comporta si actioneaza in diferite situatii si contexte. Atunci cand ne dorim sa le influentam comportamentul, trebuie sa putem comunica in asa fel incat cealalta persoana sa actioneze in directia dorita de noi. Numai ca, in imensa majoritate a cazurilor, acest lucru nu se intampla. De ce? Raspunsul nu e deloc simplu: avem fiecare un alt bagaj genetic, am crescut in medii diferite, ne-am format la scoli diferite, si avem valori si convingeri diferite.

Conferinta Comportamente si tipare de comunicare

Deoarece creierul este cel care guverneaza toate comportamentele umane, inclusiv limbajul, este totusi posibil ca, prin analizarea modului in care oamenii se exprima, sa putem anticipa actiunile lor si sa le putem modela comportamentele. Cum? Prin observarea asa-numitelor “tipare de comunicare“.

Dacă vrei să înveţi cum să previi asemenea situaţii, îţi recomandăm cu mare încredere să îl cunoşti pe doctorul Cristian Cârstoiu, care îţi va povesti timp de 4 ore, într-un mediu foarte relaxant, ce trebuie să faci ca să reuşeşti în comunicare.

OFERTA SPECIALA ICAR TOUR

Icar Tours este partener al conferinţei „Comportamente şi tipare de comunicare”, eveniment care va avea loc pe 9 iulie, în intervalul 17:30 – 21:30. Locatia evenimentului va fi anuntata dupa data de 20 iunie!

Dacă vrei să participi la conferinţa lui Cristian Cârstoiu şi să beneficiezi şi de o reducere, completează formularul de înscriere şi adaugă codul de partener “Icar15″. Astfel, vei plăti doar 81 de lei în loc de 99 lei!

Înscrie-te până pe 29 iunie şi află cum poţi comunica eficient şi corect!

DESPRE CRISTIAN CARSTOIU

Cristian Carstoiu

Cristian Carstoiu

Cristian Cârstoiu este medic de profesie, dar, pentru ca si-a inceput propria afacere inca de pe bancile facultatii, in 1992, nu a fost nevoit sa profeseze niciodata. “Am avut noroc ca pe atunci nu existau marile corporatii, si, pentru ca voiam sa fiu un student cu bani, nu unul fara bani, n-am avut de ales si a trebuit, vrand-nevrand, sa ma apuc de afaceri”, spunea el intr-un interviu. Prima sa firma, Editura Amaltea, aniverseaza in acest an, 20 de ani de existenta. Din anul 2007 s-a dedicat editarii de audiobook-uri, o initiativa noua la acel moment in Romania, iar azi, dupa 5 ani, oferta “Audiosfera” cuprinde peste 50 de titluri cu inregistrari din conferinte, carti citite, interviuri si kit-uri si DVD-uri cu traininguri de dezvoltare personala si profesionala.

Cristian Cârstoiu a publicat “8 Greseli in managementul timpului”, “10 pasi spre performanta”,  “Principiul Pareto si legile eficientei”, seria “Brain Train”, DVD-urile “Planificarea cu ajutorul hartilor mentale”, “Fa-ti timp ca sa faci bani” si “Life Control”.

Din 2006, Cristian Cârstoiu si-a inceput cariera de trainer, lucrand la inceput impreuna cu Achieve Global Romania, iar mai apoi, pe cont propriu. Trainingurile sale sunt dedicate dezvoltarii personale si profesionale, cuprinzand teme cum ar fi “Abilitati manageriale”, “Managementul timpului”, “Vanzare prin influenta”, “Comunicarea in echipa”, “Rezolvarea problemelor”, “Negociere pas cu pas” si “Influenta prin comunicarea non-verbala”. Pana in prezent a sustinut peste 4000 de ore de training si conferinte, in fata a peste 5000 de participanti.

INFO

www.superconference.ro

Sursa: blog.icar.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: