Conferinta ”Cand ne face rau dragostea”

Vineri, 28 martie, începând cu ora 18.00, la Librăria Floarea Vieţii din Iaşi va avea loc lansarea seriei de conferinţe ”FII CU MINTE”, dedicate tuturor celor care vor să-şi descopere potenţialul şi să-l folosească pentru propria crestere personală.

Tema primei conferinţe este “Când ne face rău dragostea”, iar speakeri vor fi Paula Drosescu – master trainer NLP, Iulia Cruţ – psihoterapeut şi Vlad T. Popescu, terapeut si editor.

Conferintele FII CU MINTE se doresc a fi o modalitate interactivă de învătare si sustinere,  pentru toti aceia care îsi doresc evolueze.Drumul pe care alegem noi să mergem este unic, de aceea nimeni nu ne poate spune exact care sunt pasii de urmat. Dar putem învăta din experienta altora! De aceea, în cadrul Conferintelor FII CU MINTE ne propunem să invităm Oameni care să împărtăsească cu noi din cunoasterea lor. Vă invităm asadar alături de noi,  pentru ca, în cadrul unor întâlniri interactive, să observăm perspective diferite, care, împreună cu ale noastre, ne vor îmbogăti cunoasterea, iar ulterior, ne oferă noi directii de evolutie si actiune, contructive”, a explicat Iulia Cruţ.

În cadrul conferintei va avea loc si lansarea cărtii TERAPIA PSI, cel mai recent volum semnat de Vlad T. Popescu, însotită de discutii cu privire la cunoasterea pe care autorul a pus-o la dispozitia noastră prin intermediul acestei cărti.

Vlad T. Popescu este ecriitor, formator, editor. A predat cursuri de scriere creativă, de traducere, editare si redactare. În calitate de editor si îngrijitor de colectie, s-a ocupat de colectii de nonficţiune, cu caracter utilitar sau dedicate dezvoltării personale. Ca terapeut, a studiat diverse tehnici de terapie si de evolutie spirituală, predă si utilizează diverse sisteme Reiki non-traditionale, dar si tehnici de numerologie si geometrie sacră, Autocontrol, Radiestezie MDH, mudre si mantre, mandale, tehnici de meditatie.

„Oamenii nu fac terapie pentru că nu reusesc să pună cap la cap lucrurile pe care le-au învătat, acumulate uneori din scoli cu totul diferite. Scoli care au o altă perspectivă asupra omului si a sănătătii, care se bazează pe modele diferite ale universului si ale vietii, care utilizează sisteme de valori în aparentă incompatibile. De aceea, o dată pe an, am tinut un curs de arta terapiei în cadrul căruia am încercat să răspund la întrebările celor care doreau să pornească pe acest drum, să confirm celor care au început că se poate si să alung temerile de tot felul care, absolut firesc, apar la început. Prezenta carte s-a născut din experienta căpătată în practica terapiei si la aceste cursuri. Sper să le fie de folos celor care doresc să devină terapeuti si să le fie de ajutor, cel putin la început de drum, celor care au înteles că este nevoie de ei si practică terapia spirituală, energetică, holistică, sau cum doriti să-i spuneti”, spune Vlad. T. Popescu în Terapia PSI.

Partenerii evenimentului: Sanando, Revista Glare, Librăria Floarea Vietii, Ziarul de Iasi si IasiFun.

INFO

Libraria Floarea Vietii

Str. Lapusneanu (vis a vis de Anticariatul D. I. Grumazescu

Sanando

www.sanando.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: