Conferinta “Business (r)Evolution – Dezvoltare, Digitalizare si Management Performant”

Doingbusiness.ro organizează pentru al șaptelea an consecutiv seria de conferințe dedicată soluțiilor cele mai potrivite pentru afacerile locale. În 2017, proiectul este intitulat Bussines (r)Evolution și este dedicat dezvoltării, digitalizării și managementului performant.

Seria de conferințe debutează la Iași, în 21 martie 2017 și va continua la Brașov (11 aprilie), Craiova (26 aprilie), București (10 mai), Arad (14 iunie). În toamnă proiectul național continuă cu evenimentele de la Târgu Mureș, Piatra-Neamț și Oradea.

,,In contextul provocărilor economice interne, precum majorarea salariului minim si a salariilor din sectorul bugetar, sau presiunile pentru scumpirea finanțării, în care factorii de producție esențiali precum munca și capitalul sunt în centrul atenției tuturor, suntem ferm convinși că soluția pentru antreprenorii români este, mai mult decât oricând, de dezvoltare prin digitalizare și management performant. Asta vom demonstra în 2017 in cadrul conferințelor Business (r)Evolution”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

Ca si în anii trecuți, participanții la conferință vor putea dialoga cu experți recunoscuți pentru domeniul lor de activitate, venind din partea unor parteneri de calibru – Telekom, OMV Petrom, Alpha Bank, BDO – dar și cu reprezentanți ai companiilor locale importante. Evenimentul va fi moderat de jurnalistul Radu Soviani.

Conferința va include și un workshop interactiv de dezvoltare personală prin tehnici de NLP, susținut de  Elena Badea, Managing Partner, Valoria Business Solutions.

AGENDA

09:00 AM – 09:30 AM
INREGISTRAREA PARTICIPANTILOR / WELCOME COFFEE

09:30 AM – 11:00 AM
SESIUNEA 1 – Consultanta si solutii pentru management performant

 • Cum dezvoltam mediul de afaceri local? Provocari si solutii – Paul Butnariu, Presedinte, Camera de Comert si Industrie Iasi
 • Previziuni economice pentru anul 2017 – Radu Soviani, Analist si jurnalist economic
 • Optimizarea costurilor prin solutii adaptate afacerii tale – Victor Voicu, Managementul Produsului Core Segment Business Romania, Telekom
 • Optimizarea costurilor utilitatilor incepe de la sursa – Florin Onufrei, Regional Manager East&Moldova, OMV Petrom Gas
 • Solutii practice de management in contextul regional din N-E Romaniei – Dan Schipor, Partner, BDO Romania

11:00 AM – 11:30 AM
PAUZA DE CAFEA

11:30 AM – 12:30 PM
SESIUNEA 2 – Management performant si Marketing eficient pentru dezvoltarea afacerii

 • Productivitate si cresterea eficientei angajatilor – Dana Tudor Tanase, Managing Partner, Creative&Bright
 • Tendintele anului 2017 in Digital Marketing – Elena Badea, Managing Partner, Valoria
 • Marketing targetat si vanzari eficiente cu costuri minime – Dumitru Ion, CEO, Kompass Romania

12:30 PM – 01:30 PM
PRANZ & NETWORKING

01:30 PM – 03:00 PM
Workshop – Brandul personal cu tehnici de NLP – Elena Badea, Managing Partner, Valoria

 • Importanta brandului personal – De ce este important acum?
 • Structura brandului personal – Care sunt elementele din alcatuire?
 • Identificarea valorilor esentiale – Ce vreau sa arat sistematic despre mine?
 • Construirea brandului personal – Cum il construim online si offline?

INSCRIERE

Oamenii de afaceri din Iași și județele învecinate pot participa la evenimentul din 21 martie, care va avea loc începând cu ora 9.00 la Hotelul Internațional din Iași, înscriindu-se pe site-ul new.doingbusiness.ro/ . Participarea este gratuită în limita a doua persoane pentru care fiecare companie înregistrată. Pentru mai mult de 2 participanti per companie, taxa este de 30 EUR + TVA / persoana. In acest caz, plata va fi efectuata pe baza formularului primit de la organizator in urma inregistrarii.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Iași și este susținut de Telekom, OMV Petrom Gas, Alpha Bank, BDO Romania, Creative&Bright, Valoria Business Solutions. Partenerii media ai evenimentului sunt: Agerpres, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, ManagerExpress, Cariere, RBE Connect, spatiulconstruit.ro, Prbox.ro, Ziarul de Iași, IasiFun, Radio Romania Iasi.

 

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care oferă utilizatorilor informații depre oportunitățile din economia națională precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies in Romania în variante print și online.

INFO

doingbusiness.ro

www.facebook.com/doingbusiness.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: