Conferinta Afaceri.ro, Iasi, 2016

afaceri.ro februarie 2016

Iasul este locul de plecare al conferintelor Afaceri.ro si in acest an seria conferintelor se va deschide chiar in Iasi, miercuri, 10 februarie 2016, de la ora 09:00.

Anul 2016 se anunta un an important, cu o prognoza de crestere economica, cu doua randuri de alegeri politice, cu noi programe de finantare deschise si cu un nou val de antreprenori ieseni care vor sa obtina perfomanta in mai multe domenii.

Toate aceste lucruri ii ambitioneaza pe organizatori sa ridice nivelul intalnirilor si de aceea au fost invitati  specialisti, antreprenori ambitiosi si lideri vizionari. În cadrul Conferinței Afaceri.ro Iași 2016 veți putea participa la sesiuni de prezentări și workshop-uri pe teme privind:

  • Clustere in regiunea de Nord – Est;
  • Solutii online pentru vanzari si marketing;
  • Noile finantari active 2014-2020;
  • Solutii IT de productivitate;
  • Modificarile Codului Fiscal 2016.

Conferința Afaceri.ro Iași de pe 10 februarie îi are printre invitati pe Daniel Coșniță – Președintele Asociației Clusterelor din România. Acesta sprijină din anul 2008 Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri in generarea politicii de sprijinire a clusterelor in Romania. La Iași va vorbi despre importanța regionalizării în politica de cluster și va prezenta clusterele din regiunea de Nord – Est.

Keynote speaker-ul Conferintei Afaceri.ro Iași 2016 este Vasile Lungu – antreprenor de succes din zona de Nord – Est a Moldovei. Acesta ne va împărtăși povestea grupului de firme Domeniile Lungu, care activează în zona de agricultură de 15 ani și care se remarcă atât pe plan regional și local, cât și internațional.

În cadrul Workshop-ului Business Angels susținut de Iulian Basu și Andrei Tabarcea, Consultanți Business Angels se va discuta despre proiectele planificate pe anul 2016 și va fi prezentat proiectul Mamaiadudu.ro, realizat prin intermediul Business Angels România.

Descoperiti cine sunt ceillati invitati si care este agenda conferintei intrand pe site-ul evenimentului www.afaceri.ro.

INFO

Conferintele Afaceri.ro

www.afaceri.ro

www.facebook.com/Afaceri.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: