Conexiuni utile pentru minte si business la Brain Network

Cand vine vorba de provocarile intalnite de freelanceri, fie ca e vorba de lucrul de acasa, clienti prea putini sau prea multi, probleme emotionale, lipsa banilor sau a timpului, dorinta de crestere sau de conectare, nu e usor sa le duci la prietenii angajati care se confrunta cu alt tip de contexte profesionale.

Pentru a veni in sprijinul comunitatii, NO.MAD Talks a creat un eveniment de networking online, Brain Network, a carui prima editie va avea loc miercuri, pe 24 februarie, intre 18:00 – 20:00, pe Zoom iar biletele, in numar limitat, sunt disponibile pe bit.ly/brainnetworkintrefreelanceri.

Sustinere, informatii utile si feedback – pe scurt, o comunitate
Cu un numar mare de freelanceri si antreprenori concentrati in jurul celorlalte demersuri ale NO.MAD Talks (evenimentele offline si online cu profesionisti, platforma de schimb de servicii intre freelanceri si antreprenori Kind Market, newsletterul NO.MAD Newsroom si, mai ales, grupul de Facebook Freelanceri NO.MAD Talks), devenise necesar un concept de eveniment live, axat nu pe informatii cat pe networking cu sens. Astfel, freelancerii care lucreaza in aceleasi nise sau in unele complementare, sa se poata cunoaste, parteneria si dezvolta proiecte mai complexe impreuna.

Brain Network isi propune sa creeze un grup de suport care ii poate ajuta pe cei prezenti sa porneasca pe drumul freelancingului, sa scaleze si sa aiba acces la contacte utile si informatii pe care sa le foloseasca in business-ul de freelancer.

Despre provocari in nisele de freelancing, cu profesionisti in comunicare, ilustratie si fotografie
Prima editie a Brain Network ii aduce impreuna pe Iunieta Sandu, specialist in comunicare cu 10 ani de experienta si fondatoarea NO.MAD Talks, Alexia Udriste-Olteanu, ilustrator freelancer si Radu Tudoroiu, fotograf si antreprenor in domeniul fotografiei, care vor impartasi din experienta lor pe nisele de comunicare, ilustratie si fotografie si vor povesti despre provocarile specifice fiecarei industrii.

Evenimentul se va desfasura pe Zoom si, dupa o scurta prezentare colectiva, participantii pot alege sa se alature unei camere moderata de Iunieta, Alexia sau Radu, in functie de interese. Biletele sunt in numar limitat si sunt disponibile pe Eventbook.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Wall Street, 9AM, Spotmedia, Start-up.ro, Iqads, Metropola TV, The Institute, PRwave, Iqool, Zile si Nopti, The Trends, Munteanu, Kreatoria, Romania Pozitiva.

NO.MAD Talks este un proiect ce incurajeaza oamenii sa lucreze pe cont propriu, sa-si descopere pasiunea si sa o transforme in job. Primul eveniment a avut loc in iunie 2018 si a pornit de la initiativa Iunietei Sandu, care si-a dorit sa creasca comunitatea de freelanceri si antreprenori din Bucuresti.

INFO

NO.MAD Talks

www.nomadtalks.ro/no-mad-talks

www.facebook.com/nomadtalksro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: