Concursurile ”Ionel Teodoreanu” si ”Traian Lalescu” la Colegiul C. Negruzzi

Colegiul “C. Negruzzi” Iasi anunta organizarea urmatoarelor concursuri judetene pentru elevii de clasa a IV-a. Concursul de Limba, Literatura si Comunicare “Ionel Teodoreanu”, editia a VIII-a, in data de 17 martie 2012, ora 9.00. Concursul de Matematica “Traian Lalescu”, editia a XII-a, in data de 18 martie 2012, ora 9.00.

Colegiul C. Negruzzi

Perioada de inscriere este 02-16 martie 2012, intre orele 1000-1500, la secretariatul Colegiului. Taxa de participare este de 25 lei pentru fiecare concurs si se achita la secretariat.

Initiate in anul 2000, respectiv 2005, in parteneriat cu ISJ Iasi,  concursurile pentru elevii de clasa a IV-a Traian Lalescu – matematica si Ionel Teodoreanu – limba romana au devenit repere importante in calendarul competitional al invatamantului iesean, bucurandu-se in fiecare an de o audienta foarte mare in randul elevilor, al parintilor, invatatorilor si al comunitatii locale (peste 1000 de participanti la ultimele trei editii ale fiecarui concurs). Acestea reprezinta, printre alte proiecte de anvergura, viziunea si demersul scolii, orientate catre sustinerea performantei ca premisa a excelentei in educatie si propun un cadru bine articulat – stiintific, metodic si educativ – de evaluare a competentelor specifice elevului la final de ciclu primar – achizitii stiintifice, atitudini, valori.

Subiectele vor avea in vedere elemente de curriculum extins pentru clasele a III-a si a IV-a, fiind concepute astfel incat sa valorifice competenta de exprimare scrisa, capacitatea de receptare, de explorare si de valorizare a textului literar, originalitatea si creativitatea micilor competitori la limba romana, respectiv deprinderile de calcul, gandirea logico-matematica si perspicacitatea elevului in domeniul matematic.

Interesul elevilor pentru concursuri va fi recompensat prin oferirea de carti, premii, mentiuni, diplome de participare si materiale promotionale cu insemnele Colegiului „Costache Negruzzi” Iasi. In functie de nivelul performantelor atinse la matematica si/sau limba romana,  castigatorii premiilor I, II, III sau ai unor premii speciale pot beneficia de oportunitatea de a se inscrie in clasa a V-a la Colegiul „Costache Negruzzi” Iasi.

Perioada de inscriere este 02-16 martie 2012, intre orele 10.00-15.00, la secretariatul Colegiului. Taxa de participare este de 25 lei pentru fiecare concurs si se achita la secretariat.

Informatii suplimentare se pot obtine de la secretariatul institutiei – telefon 0232210510 si de pe site-ul scolii colegiulnegruzzi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Stand-up Comedy Show | Acaju

Târgul Faptelor bune | Ediția de Crăciun

Spectacol de tradiții și obiceiuri de iarnă | CCS Iasi

Concert FUEGO | Ateneul National Iasi

Scrie un comentariu: