ARS URBANA: Concursuri de street art si skateboarding, la Iulius Mall

concurs-street-art-ars-urbana-2014-afis-iulius-mall
În week-end, IULIUS MALL îi invită pe admiratorii culturii urbane şi pe cei care îndrăgesc sportul pe role la cea de-a patra ediţie a Festivalului Ars Urbana. Evenimentul va avea loc în parcarea principală a mall-ului, de vineri, 9 mai, până duminică, 11 mai 2014 inclusiv, şi este singurul festival din regiune care promovează arta urbană.

Festivalul include cinci întreceri, la categoriile: Street Art, B-Boying, Design şi Sculptură,Skateboarding şi Freestyle Football. Programul primei zile va începe la ora 10.00, cu un concurs de Street Art şi Skateboarding, urmat de o demonstraţie dinamică de Beatbox şi DJ-ing.Sâmbătă, de la ora 10.00, publicul de la IULIUS MALL va asista la o competiţie spectaculoasă de mişcări de B-Boying (breakdancing), iar de la ora 13.00, pasionaţii sunt invitaţi la un workshop de Street Dance. Duminică, în ultima zi de festival, de la ora 12.00, va avea loc o expoziţie neconvenţională de sculptură şi obiecte de design. O oră mai târziu, va începe concursul deFreestyle Football.

Festivalul Ars Urbana a luat naștere în anul 2008, cu scopul de a promova cultura și arta urbană sub toate formele şi de a educa publicul larg cu privire la acest fenomen. Anul acesta, festivalul se va desfășura la IULIUS MALL şi în Clubul Underground.

PROGRAM ARS URBANA

INFO

iuliusmall.com
www.facebook.com/IuliusMallIS
pr@iuliusmall.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: