Concursul national de fotografie DigiPhoto, editia a VI-a

Asociatia Studentilor Informaticieni Ieseni(ASII) organizeaza in perioada 26 aprilie – 16 mai cea de-a VI-a editie a concursului national de fotografie DigiPhoto.

Pic your world!

Te indemnam sa iti alegi tu lumea prin fotografie si de aceea am propus temele astfel incat sa iti lase frau liber creativitatii: Curaj, Conexiuni, Paralelism si simetrie, iar ca o noutate in acest an, nelipsita sectiune de Manipulare digitala de fotografie, va avea o tema proprie si anume Sah mat, unde am vrea sa te vedem cum surprinzi diverse situatii limita in care suntem pusi constant atat noi oamenii, cat si restul vietuitoarelor. Abia asteptam sa vedem viziunea ta asupra lumii ce ne inconjoara si speram ca temele sa te inspire sa creeze opere demne de locul I.

Asa ca ai o noua misiune: sa fotografiezi, sa uploadezi incepand de pe 26 aprilie pana pe 16 mai si sa castigi. Pregateste-ti aparatul de fotografiat si fii cu ochii pe DigiPhoto: fie pe blog, pe contul de twitter sau pe cel de facebook si pe digiphoto.asii.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: