Concursul Vreau o Romanie mai curata! si-a desemnat castigatorii

Concursul “Vreau o Romanie mai curata!” si-a desemnat castigatorii. Pentru mai multe detalii accesati: www.hotnews.ro

______________________________________________________________________________________

Concursul “Vreau o Romanie mai curata” si-a lansat miercuri, 21 aprilie, cea de-a treia editie, care are ca obiectiv promovarea colectarii selective a deseurilor electrice si electronice (DEEE) si incurajarea comportamentului civic in reciclarea DEEE.

Proiectul, organizat sub egida Ministerului Mediului si Padurilor de catre ECOTIC si Hotnews.ro, implica postarea de catre participanti, pe platforma dedicata, a unor imagini si materiale video sugestive pentru tema campaniei, realizate in doua formate – video si fotoreportaj. “Monstrii din comunitatea ta – Vechiturile electrice de care te impiedici” este tema din acest an a concursului.

Concursul “Vreau o Romanie mai curata!” se desfasoara in perioada 21 aprilie – 18 iulie 2010, pe site-ul www.hotnews.ro, si va dispune de doua sectiuni in care publicul va putea posta materiale foto si video pe teme ecologice. Pentru fiecare sectiune, vor fi acordate premiile I, II si III din partea unui juriu specializat. Premiile constau in echipamente electrice si electronice: laptop Toshiba NB200, camera video Toshiba Camileo P10, camera foto Kodak V1003. La acestea se adauga si Premiul Publicului pentru fiecare categorie, care va fi acordat in functie de voturile primite de participanti pe site.

”Vreau o Romanie mai curata!” este rezultatul parteneriatului dintre ECOTIC si HotNews.ro si promoveaza principiile protectiei mediului si revalorificarii resurselor.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

1 comentariu la “Concursul Vreau o Romanie mai curata! si-a desemnat castigatorii”

  1. mihail says:

    Hi. Este frumos Zelul D.vst doresc sa particip, sa sprijin aceasta Initiativa, nu stiu eu Konkret ce pot face. Kontakt cu ceilalti Membri. MS

Scrie un comentariu: