Concursul (Re)cunoaste Iasul

concurs iasul tau

Tematica: Recunoasterea unor cladiri ale caror detalii sunt prezentate in formularul de concurs. Colaj de fotografii (10).Fotografiile sint detalii ale unor cladiri monumente istorice, obiective turistice din Iasi. Sub acest colaj este un tabel in care participantii trebuie sa scrie numele cladirii si un alt tabel care cuprinde datele de identificare.

INSCRIERE

1. Pot participa la concurs toate persoanele cu varsta peste 14 ani, cu exceptia angajatilor Biroului de Promovare Turistica si a rudelor de gradul 1 ale acestora.
2. Concursul consta in recunoasterea unor cladiri a caror detalii sunt prezentate in formularul de concurs.
3. Participantii vor completa spatiile libere cu numele cladirilor.
4. Pentru identificarea lor, participantii la concurs vor trebui sa completeze si rubrica de date personale. Acestea nu vor fi folosite in alt scop, decat acela de a identifica eventualii castigatori ai concursului.
5. Formularele de concurs vor fi depuse la Biroul de Informare Turistica din Piata Unirii nr. 12., pana la data de 14 octombrie, ora 17:00.
6. Se vor acorda 4 premii egale, dupa cum urmeaza :Desemnarea castigatorilor se va face prin tragere la sorti. Participa la tragerea la sorti finala numai concurentii care au recunoscut  corect toate cele 10 cladiri. Daca nu exista niciun concurent care sa fi recunoscut toate cladirile, vor intra la tragerea la sorti toti concurentii care au recunoscut 9 cladiri. Daca nu exista niciun concurent care sa fi recunoscut toate cladirile, vor intra la tragerea la sorti toti concurentii care au recunoscut 8 cladiri. Daca nu exista niciun concurent care sa fi recunoscut macar 8 cladiri, concursul se anuleaza.

Inscrieri se fac la sediul Centrului de Informare Turistica, Piata Unirii 12 si pe pagina de Facebook a centrului.

Program de inscrieri:

  • 9 , 10 octombrie, 08.00 – 17.00
  • 11 octombrie, 09.00 – 12.00
  • 12-14 octombrie, 08.00-17.00

INFO

Centrul de Informare Turistica

Piata Unirii 12

www.facebook.com/turism.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: