Concursul pentru copii „Doodle 4 Google 2012 – România mea este…”/ 1 septembrie – 15 octombrie

doodle 4 google romania copii 2012

Prima ediție a concursului Doodle 4 Google în România

În perioada 1 septembrie – 15 octombrie copiii din întreaga țară se pot inscrie pentru a descoperi desenul ce va reprezenta imaginea României, în data de 1 decembrie 2012, pe www.google.ro.

Participanți

Sunt invitați să participe la concurs toți elevii claselor I -VIII, din întreaga țară. Participanții la acest concurs sunt împărțiți în două grupe de vârstă:

  • Copii cu vârsta între 6 și 10 ani (clasele I – IV)
  • Copii cu vârsta între 11 și 14 ani (clasele V – VIII)

Desenele copiilor pot fi înscrise în concurs de către părinți, învățători sau profesori, respectând regula unui singur desen înscris pentru fiecare copil.

Desemnarea câștigătorilor

  • Într-o primă etapă, echipa Google România va selecta cele mai frumoase 250 de lucrări din cele înscrise în concurs, aproximativ câte 6 desene trimise din fiecare județ al țării.
  • Juriul concursului va alege apoi cele mai interesante 30 desene (doodles), câte 15 pentru fiecare grupă de vârstă. Aceste desene vor fi publicate pe site-ul concursului, în perioada 8 – 27 noiembrie 2012.
  • Cele mai apreciate 10 desene (câte 5 din fiecare grupă de vârstă) vor fi desemnate finalistele concursului, prin vot public pe site-ul Doodle 4 Google România iar desenul ce va obține cel mai mare punctaj din întregul concurs va deveni marele câștigător. Votul publicului va putea fi exprimat online între 8 noiembrie – 27 noiembrie 2012 pe  www.google.ro/doodle4google
  • Marele câștigător al concursului va fi anunțat în cadrul ceremoniei de premiere, la care vor fi invitați toți cei 30 semifinalisti.
  • Desenul (doodle) marelui câștigător al concursului va fi publicat pe pagina de start a Google România (www.google.ro), în data de 1 decembrie 2012, pe durata întregii zile.

Cum mă înscriu?

Pentru a vă înscrie în concurs trebuie trimiteți, prin poștă sau e-mail, desenul (doodle), o scurtă explicație a desenului și formularul de înscriere completat.

Desenele voastre sunt asteptate pe adresa str. Dragoș Vodă nr.42-46, sector 2, București sau online la d4g.romania@gmail.com. Data limită pentru înscriere și trimiterea desenelor este 15 octombrie 2012.

Premiile concursului

  • Marele câștigător al concursului va primi un premiu în bani, în valoare de 15.000 RON.
  • Școlile la care învață primii 5 candidați cu cel mai mare punctaj din concurs (în urma votului public) vor primi câte un grant IT în valoare de 20.000 RON
  • Primii 10 finaliști ai concursului vor fi anunțați pe site-ul concursului și vor primi fiecare câte o tabletă Android și un set de premii Doodle 4 Google.
  • Doodle-ul câștigător va fi afișat timp de o zi pe pagina principală Google România –www.google.ro, pentru a fi vizualizat de milioane de utilizatori.

Video

Despre doodles

Doodles – reprezentări ocazionale ale logo-ului afișat pe prima pagină Google (www.google.ro) ce au acompaniat de-a lungul anilor toate căutările online făcute de utilizatorii noștri din întreaga lume. Când am creat primul nostru doodle nimeni nu și-a imaginat că vor deveni atât de populare și vor ajunge să fie considerate o parte integrantă a motorului nostru de căutare. Acum, mulți dintre utilizatorii serviciului Google Search așteaptă cu nerăbdare fiecare doodle nou iar unii dintre ei chiar le colecționează! Doodle-urile noastre au devenit cunoscute ca versiuni speciale ale logo-ului Google, care celebrează sărbători, aniversări și zile de naștere ale unor artiști, figuri istorice și oameni de știință faimoși în întreaga lume. Fie că este vorba despre prima zi a primăverii, ziua de naștere a lui Albert Einstein sau a 50-a aniversare de la descoperirerea ADN-ului, echipa de artiști Google Doodle găsește întotdeauna un mod prin care să sărbătorim aceste evenimente speciale (mai multe despre doodle aveti aici: www.google.ro/doodle4google/doodler.html).

VEZI CINE A CASTIGAT AICI
Sursa: www.google.ro/doodle4google

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

27 comentarii la “Concursul pentru copii „Doodle 4 Google 2012 – România mea este…”/ 1 septembrie – 15 octombrie”

  1. andreea says:

    felicitari chiar meriti

  2. Suciu Emilia-Lidia says:

    Sunteti niste prosti cum sa nu puneti nici macar pe finalisti esenulmeu chiar voiam acea tableta dar oricum o sa o primesc pentru ca mi- ia tati

  3. Anonymous says:

    mia placut google romania

Scrie un comentariu: