Concursul pentru copii „Doodle 4 Google 2012 – România mea este…”/ 1 septembrie – 15 octombrie

doodle 4 google romania copii 2012

Prima ediție a concursului Doodle 4 Google în România

În perioada 1 septembrie – 15 octombrie copiii din întreaga țară se pot inscrie pentru a descoperi desenul ce va reprezenta imaginea României, în data de 1 decembrie 2012, pe www.google.ro.

Participanți

Sunt invitați să participe la concurs toți elevii claselor I -VIII, din întreaga țară. Participanții la acest concurs sunt împărțiți în două grupe de vârstă:

 • Copii cu vârsta între 6 și 10 ani (clasele I – IV)
 • Copii cu vârsta între 11 și 14 ani (clasele V – VIII)

Desenele copiilor pot fi înscrise în concurs de către părinți, învățători sau profesori, respectând regula unui singur desen înscris pentru fiecare copil.

Desemnarea câștigătorilor

 • Într-o primă etapă, echipa Google România va selecta cele mai frumoase 250 de lucrări din cele înscrise în concurs, aproximativ câte 6 desene trimise din fiecare județ al țării.
 • Juriul concursului va alege apoi cele mai interesante 30 desene (doodles), câte 15 pentru fiecare grupă de vârstă. Aceste desene vor fi publicate pe site-ul concursului, în perioada 8 – 27 noiembrie 2012.
 • Cele mai apreciate 10 desene (câte 5 din fiecare grupă de vârstă) vor fi desemnate finalistele concursului, prin vot public pe site-ul Doodle 4 Google România iar desenul ce va obține cel mai mare punctaj din întregul concurs va deveni marele câștigător. Votul publicului va putea fi exprimat online între 8 noiembrie – 27 noiembrie 2012 pe  www.google.ro/doodle4google
 • Marele câștigător al concursului va fi anunțat în cadrul ceremoniei de premiere, la care vor fi invitați toți cei 30 semifinalisti.
 • Desenul (doodle) marelui câștigător al concursului va fi publicat pe pagina de start a Google România (www.google.ro), în data de 1 decembrie 2012, pe durata întregii zile.

Cum mă înscriu?

Pentru a vă înscrie în concurs trebuie trimiteți, prin poștă sau e-mail, desenul (doodle), o scurtă explicație a desenului și formularul de înscriere completat.

Desenele voastre sunt asteptate pe adresa str. Dragoș Vodă nr.42-46, sector 2, București sau online la d4g.romania@gmail.com. Data limită pentru înscriere și trimiterea desenelor este 15 octombrie 2012.

Premiile concursului

 • Marele câștigător al concursului va primi un premiu în bani, în valoare de 15.000 RON.
 • Școlile la care învață primii 5 candidați cu cel mai mare punctaj din concurs (în urma votului public) vor primi câte un grant IT în valoare de 20.000 RON
 • Primii 10 finaliști ai concursului vor fi anunțați pe site-ul concursului și vor primi fiecare câte o tabletă Android și un set de premii Doodle 4 Google.
 • Doodle-ul câștigător va fi afișat timp de o zi pe pagina principală Google România –www.google.ro, pentru a fi vizualizat de milioane de utilizatori.

Video

Despre doodles

Doodles – reprezentări ocazionale ale logo-ului afișat pe prima pagină Google (www.google.ro) ce au acompaniat de-a lungul anilor toate căutările online făcute de utilizatorii noștri din întreaga lume. Când am creat primul nostru doodle nimeni nu și-a imaginat că vor deveni atât de populare și vor ajunge să fie considerate o parte integrantă a motorului nostru de căutare. Acum, mulți dintre utilizatorii serviciului Google Search așteaptă cu nerăbdare fiecare doodle nou iar unii dintre ei chiar le colecționează! Doodle-urile noastre au devenit cunoscute ca versiuni speciale ale logo-ului Google, care celebrează sărbători, aniversări și zile de naștere ale unor artiști, figuri istorice și oameni de știință faimoși în întreaga lume. Fie că este vorba despre prima zi a primăverii, ziua de naștere a lui Albert Einstein sau a 50-a aniversare de la descoperirerea ADN-ului, echipa de artiști Google Doodle găsește întotdeauna un mod prin care să sărbătorim aceste evenimente speciale (mai multe despre doodle aveti aici: www.google.ro/doodle4google/doodler.html).

VEZI CINE A CASTIGAT AICI
Sursa: www.google.ro/doodle4google

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Comedy Night | Dead Soldier

Tur ghidat cu Tudor Pătrașcu | Bordeline Art Space

Catan Social Night | Arte Cafe

Clubul Lunaticilor – Ajunul Anului Nou

27 comentarii la “Concursul pentru copii „Doodle 4 Google 2012 – România mea este…”/ 1 septembrie – 15 octombrie”

 1. oana says:

  care e desenuul castigator

 2. Alex says:

  cum pot vedea toate desenele?

 3. KATY says:

  succes tuturor celor care participa la acest concurs.

 4. hatsune miku says:

  abia astept sa vad desenele celor 30 de finalisti.si va urez noroc tuturor participantilor

 5. Anonymous says:

  va urez mult noroc tuturor celor ce participa

 6. david robert says:

  e chiar o tema buna dar e si un pic complicat prima data nu stiam ce sa desenez
  🙂 🙂 🙂 🙂 :):):)

 7. lucian_rotaru says:

  Ne puteti arata si noua cu ce desen v-ati inscris? 🙂

 8. cristi visa says:

  si eu particip si este foarte usor lam trimis de acum o luna si sunt sigur ca voi intra in cei 10 finalisti

 9. participant says:

  cei care au jurizat sa studieze traditiile noastre populare si ca sa mai jurizeze un concurs sa mai faca,daca ua facut, incodata un curs de arta!!!!!!!!!!!!!!!!!.

 10. rus aleodora says:

  si eu am trimis desenul si as vrea sa stiu unde pot vota desenel

 11. szidi12 says:

  cand vor vi anuntate cele 30 de finaliste?

  1. admin says:

   Juriul concursului va alege apoi cele mai interesante 30 desene (doodles), câte 15 pentru fiecare grupă de vârstă. Aceste desene vor fi publicate pe site-ul concursului (http://www.google.ro/doodle4google/), în perioada 8 – 27 noiembrie 2012.

 12. mitroi mihai says:

  si eu am trimis un desen destul de bun si sper sa cstig cel putin o tableta mul

  t noroc tuturor

 13. alex says:

  si eu am trimis desen.

 14. BUCUR DIANA says:

  si eu am trimis desenul , asteptam cu nerabdare .
  mult noroc tuturor participantilor.

 15. hdukx says:

  Am Inscris desenul a fost niominalizat pe scoala cel mai tare si dm profesoara Galan la trimis

 16. aninim2012 says:

  eu particip la concurs .e simplu .trebuie doar sa exprimi romania ta in desen:)

 17. lucian_rotaru says:

  Nu inteleg la ce va referiti. Vreti sa faceti desenul direct pe calculator sau vreti sa scanati un desen de pe hartie?

 18. RAZVAN says:

  CUM POT FACE DESENUL PE CALCULATOR?

 19. Voda Kevin says:

  va rog imi puteti trimite adresa unde sa trimit plicul cu desenul si cu fisa de inscriere?

  1. catalin says:

   Adresa la care trebuie trimis desenul este precizata in articol si marcata cu rosu. Poti alege varianta on-line sau cea clasica, prin Posta. Succes!

 20. Anonymous says:

  despre ce trebuie sa desenezi

  1. admin says:

   Subiectul este Romania, asa cum o vezi tu, iar desenul trebuie sa foloseasca intr-un mod creativ logo-ul Google. Poti vedea cateva exemple aici: http://www.google.com/doodles/finder/2012/All%20doodles

Scrie un comentariu: