Concurs Naţional pentru Elevi cu Deficienţe de Auz la Ateneul din Iasi

Ne face plăcere să anunțăm că Liceul Tehnologic Special ,,Vasile Pavelcu” din Iaşi are onoarea de a organiza, alături de Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, în perioada 08-11 mai 2017, cea de-a VII-a ediţie a Concursului Naţional pentru Elevi cu Deficienţe de Auz.

Copilul trebuie să știe că este un miracol, de vreme ce de la începuturile lumii și până la sfârșitul ei, nu a mai fost și nu va mai fi niciun copil asemeni lui…” Pablo Casals

Acest concurs care se adresează unei categorii speciale de copii – cei care își dezvoltă peste medie simțuri ce pot suplini deficiențele de auz –  include patru discipline competiționale: Limba şi literatura română, Matematica, Educaţia plastică  și Tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor. Participanții sunt 88 de elevi din ciclul gimnazial (clasele    a VII-a şi a VIII-a) din 13 instituţii de învăţământ special din ţară: Şcoala Gimnazială Specială pentru Deficienţi de Auz ,,Sfânta Maria” Bucureşti, C.S.E.I. ,,Constantin Pufan” Vaslui, Școala Gimnazială Specială ,,Sf. Vasile” Craiova, C.S.E.I. ,,Constantin Pufan” Timişoara, Liceul Tehnologic pentru Copii cu Deficienţe Auditive Buzău, Şcoala Profesională Specială ,,P. Popescu Neveanu” Galaţi, C.S.E.I. ,,Elena Doamna” Focşani, Liceul Tehnologic Special Bivolărie, Liceul Tehnologic Special pentru Deficienți de Auz Cluj-Napoca, Liceul Tehnologic Special Nr. 3 București, C.S.E.I. Nr. 2 Sibiu, Școala Gimnazială Specială pentru Surzi Nr. 1 București, Liceul Tehnologic Special ,,Vasile Pavelcu” Iași.

Deschiderea oficială are loc luni, 08 mai 2017, la ora 1600, la Ateneul din Iași – Sala mare de spectacole ,,Radu Beligan” unde vor fi reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Iași, ai Ministerului Educației Naționale, ai Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași, ai autorităților locale, membri ai Comisiei centrale și mai ales delegațiile școlilor participante.

Probele de concurs se vor desfășura în zilele de 9 și 10 mai 2017.

Organizarea concursului a fost posibilă și cu sprijinul sponsorilor care ni s-au alăturat: S.C. Ropharma S.A., S.C. Angela International S.R.L. – Papucei, Clubul Lions Iași, S.C. Majestic S.R.L., Federația Sindicatelor din Educație ,,Spiru Haret”, S.C. Agrement Ciric S.R.L. Iași, Asociația persoanelor cu deficiențe de auz „Ascultă Viața!”, Sectorul de Asistență Socială și Medicală ,,Diaconia” al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, Rolfcard Industrial, S.C VASI VET Botoșani, S.C. Enache Red S.R.L., Ana Confort S.R.L. Iași în dorința de a oferi participanților o experiență educațională de neuitat la Iași.
Persoană de contact: Prof. Coca Marlena Vasiliu, Director al Liceului Tehnologic Special ,,Vasile Pavelcu” Iași

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: