Concursul national de informatica ”Urmasii lui Moisil”, 15-17 martie

afis urmasii lui moisil 2013

Concursul Naţional de Informatică “Urmaşii lui Moisil” ,aflat la a XIII-a ediţie, se va desfaşura în perioada 15-17 martie 2013.

Competiţia este principalul instrument de selecţie, antrenare şi promovare a valorilor. An de an, prin participarea la concursurile şcolare naţionale şi rezultatele remarcabile obţinute în competiţiile internaţionale, elevii din România au dovedit ca sunt capabili de performanţe deosebite.

Liceul de Informatică “Grigore Moisil” din Iaşi a iniţiat în anul 2001 un concurs de informatică, denumit “Urmaşii lui Moisil”, în onoarea patronului liceului. Acest concurs, adresat iniţial numai elevilor din judeţele care fac parte din Centrul Regional pentru Tineri Capabili de Performanţa Iaşi, s-a extins an de an, reunind elevi de performanţă din toate judeţele Moldovei, precum şi judeţe apropiate.

Începând cu anul 2007, concursul “Urmaşii lui Moisil” a devenit un concurs naţional, reuşind să devină mai mult decât o tradiţie în peisajul competiţional al învăţământului de informatică, a devenit un punct de referinţă.

PROGRAM

La concurs participă echipe din 23 judeţe din ţară (Alba , Bacău, Bistriţa – Năsăud, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Caraş–Severin, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Neamţ, Prahova, Sălaj, Suceava, Teleorman, Timiş, Vâlcea, Vaslui) şi municipiul Bucureşti, cu elevi calificaţi la etapa naţională a Olimpiadei de Informatică.

Vineri, 15 martie 2013

  • Ora 18.00 – Deschiderea festivă – Aula „Mihai Eminescu”,Universitatea „Al.I.Cuza” Iaşi;

Sâmbătă, 16 martie 2013

  • 9.00-12.00 – Concurs de informatică – Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi;
  • 9.00 – 12.00 – Sesiune Naţională de Comunicări Ştiinţifice cu tema „INFO – CALITATE – asigurarea calităţii în învăţământul de informatică”

Duminică, 17 martie 2013

  • Ora 10.00 – Festivitatea de premiere – Aula „Mihai Eminescu”, Universitatea „Al.I.Cuza” Iaşi;

INFO

www.liis.ro/~moisil2013

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: