Concursul National de Gimnastica Aerobica – Cupa Iasului 2014

Afis_editia_4_2014

În perioada 4-5 octombrie 2014, la Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi se desfăşoară „Cupa Iaşului” ediţia a IV-a, Concurs Naţional de Gimnastică Aerobică, organizat de Federaţia Română de Gimnastică, Clubul Sportiv de Gimnastică Gimnis Iaşi şi Palatul Copiilor Iaşi. Competiţia se desfăşoară pe parcursul a două zile, prima fiind de acomodare cu spaţiul de concurs, iar cea de a doua, data concretă de desfăşurare a reprezentaţiilor.

La competiţie s-au înscris 8 cluburi din ţară: CS Farul Constanţa, CSS1 Constanţa, UNEFS Bucureşti, CSM Arad, CS Triumf Bucureşti,  Palatul Copiilor Arad,  CSG Gimnis Iaşi, CNS Cetate Deva.

Desfăşurat la nivel naţional, concursul „Cupa Iaşului” respectă regulamentele Federaţiei Internaţionale de Gimnastică în vigoare pentru ramura Gimnastică Aerobică. Competiţia este deschisă tuturor probelor şi categoriilor de concurs stipulate în Regulamentele de Desfăşurare a Competiţiilor interne de Gimnastică Aerobică ale Federaţiei Române de Gimnastică precum şi in Codul de Punctaj 2013-2016 al Federaţiei Internaţionale  de Gimnastică.

Obiectivul principal al competiţiei este promovarea gimnasticii aerobice la nivel local şi regional, avînd în vedere dezvoltarea acestui sport pe plan naţional şi internaţional, a tendinţelor de acceptare a gimnasticii aerobice ca sport olimpic, precum şi lipsa unor evenimente similare atît în Iaşi cât şi în regiunea Moldovei care să promoveze practicarea acestui sport spectaculos de către copii şi tineri.

INFO

www.facebook.com/CsgGimnisIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

JAZZ PE LAC by CALI Quartet (II)

Romanul grafic „Beethoven, geniu nemuritor”, ilustrat de Remus Brezeanu, lansat online de ICR Berlin

Săptămâna teatrală la Ateneu | 13-19 iulie 2020

Recicleaza si primesti 50% reducere

Scrie un comentariu: